Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CARLSBERG KURZA GÓRA FC Imperium
fredek Tactiek jakub 442
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 56.4
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Idígoras met een sublieme pass. Jaunkalns rent richting de bal. Jaunkalns passt de bal in één keer door. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert haalt uit met een fantastische trap. Ånestad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Klungelig pakt Bảo Quốc de bal. Koutsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel is nu in balbezit. Koutsos is nu in balbezit. Koutsos haalt uit met een fantastische trap. Schlachter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Venczel is nu in balbezit. Venczel draait met de bal, schiet en ... Schlachter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - FC Imperium 1:0

15e minuut.
Daar is Aldavert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Condrea rent richting de bal. Aldavert verovert de bal door een tackle van achteren. Aldavert schiet op doel. Jelenković probeert de bal aan de voet te houden. Ånestad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dobrava speelt de bal door. Sikelianos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koutsos. Koutsos krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Koutsos is nu in balbezit. Órdenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Órdenes passt de bal zonder na te denken. Venczel rent richting de bal. Venczel haalt uit met een fantastische trap. Schlachter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Koutsos passt de bal in één keer door. Şener rent richting de bal. Şener passt de bal met de wreef. Órdenes rent richting de bal. Órdenes geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Sikelianos geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Venczel de bal onder controle te krijgen. Condrea kopt de bal weg. Órdenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Órdenes passt de bal met de wreef. Schlachter bokst de bal weg. Venczel rent richting de bal. Venczel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - FC Imperium 2:0

41e minuut.
Sikelianos kopt de bal weg. Pitulea is nu in balbezit. Órdenes onderschept slim de pass. Órdenes geeft een lange en hoge pass. Koutsos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schlachter speelt de bal door. Idígoras met een sublieme pass. Aldavert is nu in balbezit. Aldavert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - FC Imperium 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CARLSBERG KURZA GÓRA 47%, FC Imperium 53%.
CARLSBERG KURZA GÓRA - FC Imperium 2:1

46e minuut.
Vannorti komt het veld opgelopen.

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vannorti stond buitenspel. Sikelianos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jaunkalns kopt de bal weg. Aldavert rent richting de bal. Aldavert draait met de bal, schiet en ... Ånestad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dobrinoiu komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Mansur verovert de bal door een tackle van achteren. Dascălu rent richting de bal. Dobrinoiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobrinoiu krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Idígoras bereikt de bal nog maar net als eerste. Idígoras speelt de bal door. Dascălu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu geeft de bal voor. Aldavert krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Jaunkalns passt de bal met de wreef. Dascălu rent richting de bal. Dascălu geeft de bal voor. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ånestad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Dascălu geeft een lange en hoge pass. Kľúčovský kan de bal niet met de borst controleren. Wattez is nu in balbezit. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CARLSBERG KURZA GÓRA 61%, FC Imperium 39%.
CARLSBERG KURZA GÓRA - FC Imperium 2:1