Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:23
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.55 [del]
  • Stadion: Podzamcze
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 19413
FC Imperium CARLSBERG KURZA GÓRA
jakub 442 Tactiek fredek
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
51.9 gemiddelde waardering 59.1
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
redelijk Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Şener speelt de bal door. Órdenes speelt de bal door. Villamayor rent richting de bal. Villamayor draait met de bal, schiet en ... Cotea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - CARLSBERG KURZA GÓRA 0:1

7e minuut.
Idígoras passt de bal zonder na te denken. Aldavert heeft problemen om de bal te vangen. Aldavert passt de bal in één keer door. Jaunkalns bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaunkalns haalt uit met een fantastische trap. Holden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Sanesi probeert naar een medespeler te passen. Condrea heeft problemen om de bal te vangen. Condrea met een sublieme pass. Şener is nu in balbezit. Şener met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dascălu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenković is nu in balbezit. Dascălu onderschept slim de pass. Dascălu geeft de bal voor. Aldavert krijgt zijn hoofd ertegen. Holden bokst de bal weg. Jaunkalns is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Imperium - CARLSBERG KURZA GÓRA 1:1

16e minuut.
Villamayor is nu in balbezit. Bảo Quốc begaat een overtreding. Villamayor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rauam zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Villamayor krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Órdenes onderschept slim de pass. Órdenes geeft een lange en hoge pass. Bachár maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Sikelianos de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dascălu speelt de bal door. Daar is Jaunkalns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaunkalns speelt de bal door. Aldavert rent richting de bal. Aldavert draait met de bal, schiet en ... Holden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Sikelianos geeft een hoge lob. Kľúčovský geeft een lange en hoge pass. Villamayor kopt de bal weg. Bachár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachár draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Villamayor rent richting de bal. Villamayor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Şener neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Knez geeft een lange en hoge pass. Sikelianos kopt de bal weg. Bergh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bachár is nu in balbezit. Bachár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Doeltrap. Cotea trapt de bal weg. Şener kopt de bal weg. Órdenes rent richting de bal. Órdenes geeft de bal voor. Cotea bokst de bal weg.

27e minuut.
Condrea heeft problemen om de bal te vangen. Jaunkalns rent richting de bal. Condrea verovert de bal door een tackle van achteren. Condrea passt de bal met de wreef. Dascălu geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şener zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Condrea speelt de bal door. Órdenes rent richting de bal. Órdenes geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mansur onderschept slim de pass. Mansur geeft de bal voor. Bachár is nu in balbezit. Bachár draait met de bal, schiet en ... Cotea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - CARLSBERG KURZA GÓRA 1:2

33e minuut.
Wattez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Magowski de bal. Villamayor onderschept slim de pass. Villamayor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Doeltrap. Mansur trapt de bal weg van het doel. Şener kan de bal niet met de borst controleren. Órdenes geeft een lange en hoge pass. Bachár krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Bảo Quốc geeft een hoge lob. Jaunkalns rent richting de bal. Jaunkalns probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aldavert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldavert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Órdenes rent richting de bal. Órdenes probeert naar een medespeler te passen. Villamayor is nu in balbezit. Villamayor haalt uit met een fantastische trap. Cotea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - CARLSBERG KURZA GÓRA 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Imperium 55%, CARLSBERG KURZA GÓRA 45%.
FC Imperium - CARLSBERG KURZA GÓRA 1:3

51e minuut.
Jaunkalns bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu geeft de bal voor. Wattez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattez geeft een hoge lob. Aldavert maakt een snoekduik en kopt de bal. Holden bokst de bal weg. Jaunkalns bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - CARLSBERG KURZA GÓRA 2:3

53e minuut.
Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu is nu in balbezit. Dascălu geeft de bal voor. Aldavert heeft problemen om de bal te vangen. Aldavert draait met de bal, schiet en ... Holden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Jaunkalns onderschept slim de pass. Jaunkalns geeft de bal voor. Wattez kopt de bal weg. Aldavert rent richting de bal. Aldavert schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Órdenes kopt de bal weg. Bachár bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor rent richting de bal. Villamayor draait met de bal, schiet en ... Cotea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - CARLSBERG KURZA GÓRA 2:4

64e minuut.
Bachár met een sublieme pass. Órdenes is nu in balbezit. Órdenes geeft een lange en hoge pass. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cotea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Idígoras passt de bal zonder na te denken. Dascălu is nu in balbezit. Dascălu geeft een lange en hoge pass. Aldavert krijgt zijn hoofd ertegen. Holden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - CARLSBERG KURZA GÓRA 3:4

70e minuut.
Şener rent richting de bal. Şener geeft een hoge lob. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor draait met de bal, schiet en ... Cotea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - CARLSBERG KURZA GÓRA 3:5

70e minuut.
Larco komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Jaunkalns passt de bal met de wreef. Idígoras bereikt de bal nog maar net als eerste. Idígoras speelt de bal door. Aldavert is nu in balbezit. Aldavert haalt uit met een fantastische trap. Holden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Rauam geeft een hoge lob. Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski geeft een hoge lob. Jaunkalns geeft de bal voor. Rauam onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pochwała komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Knez rent richting de bal. Daar is Knez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knez passt de bal met de wreef. Şener is nu in balbezit. Şener draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Larco is nu in balbezit. Larco passt de bal zonder na te denken. Bachár is nu in balbezit. Bachár haalt uit met een fantastische trap. Cotea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - CARLSBERG KURZA GÓRA 3:6

79e minuut.
Zaucha komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Kľúčovský geeft de bal voor. Zaucha kopt de bal weg. Órdenes heeft problemen om de bal te vangen. Larco rent richting de bal. Larco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Imperium 38%, CARLSBERG KURZA GÓRA 62%.
FC Imperium - CARLSBERG KURZA GÓRA 3:6