Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogniste Fallusy Stopeczki
41311 Tactiek 4-2-3-1
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
59.1 gemiddelde waardering 61.1
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


3e minuut.
Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński probeert naar een medespeler te passen. Fikar rent richting de bal. Fikar haalt uit met een fantastische trap. Gottlieb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - Stopeczki 1:0

6e minuut.
Drougas schiet op doel. Kazda met een sublieme pass. Mocanu kopt de bal weg. Daar is Coudray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coudray draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Coudray probeert de bal met de borst te controleren. Kwiatkowski rent richting de bal. Kwiatkowski passt de bal in één keer door. Drougas rent richting de bal. Drougas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Paź passt de bal met de wreef. Krentusz geeft de bal voor. Daar is Miąskiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fikar rent richting de bal. Fikar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gottlieb met een harde bal richting middenveld. Kwiatkowski kopt de bal weg. Daar is Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coudray rent richting de bal. Coudray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Konarek speelt de bal door. Mocanu speelt de bal door. Coudray bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudray haalt uit met een fantastische trap. Kazda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ogniste Fallusy - Stopeczki 1:1

37e minuut.
Paź speelt de bal door. Galiński is nu in balbezit. Galiński geeft een hoge lob. Fikar maakt een snoekduik en kopt de bal. Gottlieb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - Stopeczki 2:1

42e minuut.
Bartucci speelt de bal door. Coudray is nu in balbezit. Korzeniewski begaat een overtreding. Korzeniewski krijgt een gele kaart. Coudray is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mocanu met een snel genomen vrije trap. Coudray is nu in balbezit. Coudray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogniste Fallusy 56%, Stopeczki 44%.
Ogniste Fallusy - Stopeczki 2:1

50e minuut.
Galiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiński met een sublieme pass. Krentusz met een sublieme pass. Klungelig pakt Fikar de bal. Fikar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Galiński neemt de hoekschop. Krentusz maakt een snoekduik en kopt de bal. Gottlieb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Muñoz kopt de bal weg. Klimowicz rent richting de bal. Klimowicz geeft de bal voor. Fikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikar haalt uit met een fantastische trap. Gottlieb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Kwiatkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiatkowski passt de bal in één keer door. Coudray is nu in balbezit. Coudray haalt uit met een fantastische trap. Kazda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ogniste Fallusy - Stopeczki 2:2

64e minuut.
Bartucci met een sublieme pass. Coudray is nu in balbezit. Coudray passt de bal met de wreef. Kwiatkowski rent richting de bal. Kwiatkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mocanu rent richting de bal. Mocanu probeert naar een medespeler te passen. Korzeniewski is nu in balbezit. Coudray verovert de bal door een tackle van achteren. Coudray haalt uit met een fantastische trap. Kazda bokst de bal weg.

77e minuut.
Inworp. Galiński met de inworp. Paź bereikt de bal nog maar net als eerste. Paź passt de bal zonder na te denken. Galiński geeft de bal voor. Gottlieb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fikar rent richting de bal. Fikar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - Stopeczki 3:2

81e minuut.
Gromada probeert de bal met de borst te controleren. Krentusz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gromada raakt geblesseerd tijdens het duel. Gromada zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Klimowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drougas rent richting de bal. Drougas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ogniste Fallusy - Stopeczki 3:3

83e minuut.
Daar is Klimowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwiatkowski speelt de bal door. Mandżejewski met een sublieme pass. Coudray is nu in balbezit. Coudray schiet op doel. Kazda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drougas rent richting de bal. Drougas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - Stopeczki 3:4

88e minuut.
Klimowicz onderschept slim de pass. Klimowicz passt de bal met de wreef. Galiński is nu in balbezit. Galiński geeft de bal voor. Fikar maakt een snoekduik en kopt de bal. Gottlieb bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogniste Fallusy 63%, Stopeczki 37%.
Ogniste Fallusy - Stopeczki 3:4