Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stopeczki Ogniste Fallusy
4-2-3-1 Tactiek 4213
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 64.5
excellent Schieten outstanding
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen very good


3e minuut.
Coudray kopt de bal weg. Daar is Thielen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Drougas schiet op doel. Kazda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stopeczki - Ogniste Fallusy 1:0

4e minuut.
Cvetev heeft problemen om de bal te vangen. Drougas is nu in balbezit. Atun is nu in balbezit. Atun passt de bal met de wreef. Kwiatkowski is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stopeczki - Ogniste Fallusy 2:0

21e minuut.
Mocanu kan de bal niet met de borst controleren. Krusiński probeert naar een medespeler te passen. Galiński is nu in balbezit. Galiński geeft een hoge lob. Cvetev springt en kopt de bal. Paal!

26e minuut.
Galiński verovert de bal door een tackle van achteren. Galiński probeert naar een medespeler te passen. Fikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetev rent richting de bal. Cvetev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Daar is Galiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galiński probeert naar een medespeler te passen. Fikar rent richting de bal. Cvetev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gottlieb speelt de bal door. Coudray kopt de bal weg. Atun rent richting de bal. Kwiatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatkowski draait met de bal, schiet en ... Kazda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Thielen geeft een lange en hoge pass. Inworp. García met een snelle inworp. Atun bereikt de bal nog maar net als eerste. Atun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Krusiński rent richting de bal. Krusiński geeft een hoge lob. Fikar kopt de bal weg. Cvetev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Stafik geeft een hoge lob. Fikar is nu in balbezit. Fikar passt de bal zonder na te denken. Cvetev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miąskiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Galiński geeft een lange en hoge pass. Cvetev krijgt zijn hoofd ertegen. Gottlieb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stopeczki - Ogniste Fallusy 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stopeczki 51%, Ogniste Fallusy 49%.
Stopeczki - Ogniste Fallusy 2:1

46e minuut.
Paź met een sublieme pass. Daar is Cvetev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krusiński probeert naar een medespeler te passen. Galiński geeft een lange en hoge pass. Fikar maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mandżejewski probeert naar een medespeler te passen. Galiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Galiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galiński geeft een lange en hoge pass. Cvetev springt en kopt de bal. Gottlieb bokst de bal weg.

64e minuut.
García geeft de bal voor. Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Coudray is nu in balbezit. Drougas is nu in balbezit. Drougas schiet op doel. Kazda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Mandżejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Drougas draait met de bal, schiet en ... Kazda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Galiński geeft de bal voor. Cvetev rent richting de bal. Morski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cvetev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cvetev neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krusiński geeft een hoge lob. Fikar springt en kopt de bal. Gottlieb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stopeczki - Ogniste Fallusy 2:2

80e minuut.
Konarek is nu in balbezit. Konarek met een sublieme pass. Muñoz onderschept slim de pass. Coudray is nu in balbezit. Coudray schiet op doel. Kazda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Atun rent richting de bal. Kwiatkowski is nu in balbezit. Kwiatkowski geeft een lange en hoge pass. Coudray rent richting de bal. Coudray schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mandżejewski heeft problemen om de bal te vangen. Drougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Drougas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stopeczki - Ogniste Fallusy 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stopeczki 50%, Ogniste Fallusy 50%.
Stopeczki - Ogniste Fallusy 3:2