Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Piwnica Huragan Poizdów
PWNC_niepalna Tactiek 1 off
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
65.9 gemiddelde waardering 60.2
outstanding Schieten very good
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Foresti geeft een lange en hoge pass. Dastarac geeft de bal voor. Klungelig pakt Foresti de bal. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Yalong onderschept slim de pass. Yalong geeft de bal voor. Klungelig pakt Franičević de bal. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru schiet op doel. Duarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - Huragan Poizdów 1:0

8e minuut.
Altrichter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cellier is nu in balbezit. Yalong onderschept slim de pass. Yalong geeft de bal voor. Dixon maakt een snoekduik en kopt de bal. Duarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Altrichter probeert naar een medespeler te passen. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru passt de bal in één keer door. Dixon heeft problemen om de bal te vangen. Dixon haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - Huragan Poizdów 2:0

14e minuut.
Altrichter bereikt de bal nog maar net als eerste. Altrichter passt de bal zonder na te denken. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon draait met de bal, schiet en ... Duarte probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Achim passt de bal in één keer door. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Patoń. Patoń krijgt een gele kaart. Sansalvatore is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Achim komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Patoń geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Semmerl met een snelle inworp. Klungelig pakt Bălţeanu de bal. Bălţeanu geeft een lange en hoge pass. Borgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Dastarac probeert naar een medespeler te passen. Kurbağa rent richting de bal. Kurbağa passt de bal met de wreef. Cellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Doeltrap. Borgo trapt de bal weg van het doel. Yalong kopt de bal weg. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru draait met de bal, schiet en ... Duarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Klungelig pakt Yalong de bal. Barac rent richting de bal. Yalong maakt een afschuwelijke overtreding. Yalong krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Piwnica 41%, Huragan Poizdów 59%.
Fc Piwnica - Huragan Poizdów 2:0

57e minuut.
Yalong probeert naar een medespeler te passen. Dixon probeert naar een medespeler te passen. Colmenares is nu in balbezit. Colmenares geeft de bal voor. Dixon springt en kopt de bal. Duarte bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Colmenares zal de hoekschop nemen. Carmitru maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Yalong probeert naar een medespeler te passen. Altrichter bereikt de bal nog maar net als eerste. Altrichter speelt de bal door. Yalong geeft een hoge lob. Carmitru springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Altrichter met een sublieme pass. Yalong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalong passt de bal zonder na te denken. Daar is Dixon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dixon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Carmitru geeft de bal voor. Altrichter rent richting de bal. Altrichter met een sublieme pass. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon draait met de bal, schiet en ... Duarte bokst de bal weg.

83e minuut.
Kurbağa passt de bal zonder na te denken. Barac is nu in balbezit. Dastarac schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dastarac krijgt een gele kaart. Barac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cellier komt bij de bal en schiet. Borgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - Huragan Poizdów 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Piwnica 45%, Huragan Poizdów 55%.
Fc Piwnica - Huragan Poizdów 2:1