Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan Poizdów Fc Piwnica
1 off Tactiek PWNC_niepalna
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
60.3 gemiddelde waardering 59
zeer goed Schieten solide
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Foresti kopt de bal weg. Yalong geeft een hoge lob. Altrichter kopt de bal weg. Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk haalt uit met een fantastische trap. Duarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Garnier is nu in balbezit. Garnier geeft een lange en hoge pass. Franičević probeert de bal met de borst te controleren. Altrichter is nu in balbezit. Altrichter draait met de bal, schiet en ... Duarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Altrichter passt de bal zonder na te denken. Ołówek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţeanu maakt een afschuwelijke overtreding. Bălţeanu krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Ołówek rent richting de bal. Ołówek probeert naar een medespeler te passen. Altrichter bereikt de bal nog maar net als eerste. Altrichter haalt uit met een fantastische trap. Duarte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Poizdów - Fc Piwnica 0:1

16e minuut.
Klungelig pakt Yalong de bal. Yalong met een sublieme pass. Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Poizdów - Fc Piwnica 0:2

20e minuut.
Barac is nu in balbezit. Chasqueira is nu in balbezit. Barac verovert de bal door een tackle van achteren. Barac schiet op doel. Raucher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Poizdów - Fc Piwnica 1:2

21e minuut.
Sawczuk heeft problemen om de bal te vangen. Barac verovert de bal door een tackle van achteren. Yalong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barac wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Barac kan niet meer verder spelen. Ovsyannikov komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Yalong geeft een hoge lob. Foresti rent richting de bal. Sawczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Sawczuk schiet op doel. Paal!

25e minuut.
Ołówek speelt de bal door. Yalong is nu in balbezit. Yalong passt de bal met de wreef. Altrichter bereikt de bal nog maar net als eerste. Altrichter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Poizdów - Fc Piwnica 1:3

27e minuut.
Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Garnier de bal onder controle te krijgen. Ovsyannikov rent richting de bal. Ovsyannikov schiet op doel. Raucher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Achim passt de bal in één keer door. Ovsyannikov is nu in balbezit. Bourdon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ovsyannikov raakt geblesseerd tijdens het duel. Sansalvatore kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Raucher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Yalong probeert naar een medespeler te passen. Altrichter rent richting de bal. Umans legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Umans krijgt een gele kaart. Altrichter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sawczuk neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Poizdów - Fc Piwnica 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Poizdów 58%, Fc Piwnica 42%.
Huragan Poizdów - Fc Piwnica 1:4

65e minuut.
Ovsyannikov kopt de bal weg. Daar is Chasqueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovsyannikov onderschept slim de pass. Ovsyannikov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Altrichter kopt de bal weg. Ołówek bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmerl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ołówek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sawczuk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Poizdów - Fc Piwnica 1:5

70e minuut.
Yalong onderschept slim de pass. Achim met een sublieme pass. Kurbağa met een sublieme pass. Ovsyannikov rent richting de bal. Ovsyannikov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Garnier rent richting de bal. Garnier passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Brygoła de bal onder controle te krijgen. Ovsyannikov rent richting de bal. Ovsyannikov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Cellier is nu in balbezit. Cellier passt de bal zonder na te denken. Brygoła onderschept slim de pass. Semmerl bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmerl geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Colmenares bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmenares passt de bal in één keer door. Sawczuk is nu in balbezit. Sawczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Poizdów - Fc Piwnica 1:6

81e minuut.
Chasqueira onderschept slim de pass. Chasqueira geeft de bal voor. Franičević heeft problemen om de bal te vangen. Altrichter bereikt de bal nog maar net als eerste. Altrichter schiet op doel. Duarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Achim heeft problemen om de bal te vangen. Yalong probeert naar een medespeler te passen. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Poizdów - Fc Piwnica 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Poizdów 41%, Fc Piwnica 59%.
Huragan Poizdów - Fc Piwnica 1:7