Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skolls Team FC Imperium
03 Tactiek jakub 442
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 50.5
formidabel Schieten solide
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Ratatas probeert naar een medespeler te passen. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez met een sublieme pass. Daar is Grajkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grajkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Sejas kopt de bal weg. Michail bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dimitrov zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Dimitrov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dimitrov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

3e minuut.
Bảo Quốc geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jóna met de inworp. Michail rent richting de bal. Michail draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Schlachter trapt de bal weg. Ratatas kopt de bal weg. Michail bereikt de bal nog maar net als eerste. Michail schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Sejas kopt de bal weg. Daar is Michail, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grajkowski is nu in balbezit. Michail is nu in balbezit. Michail draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Michail passt de bal met de wreef. Sejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejas passt de bal zonder na te denken. Grajkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grajkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Jaunkalns rent richting de bal. Aldavert is nu in balbezit. Aldavert haalt uit met een fantastische trap. Stępkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skolls Team - FC Imperium 0:1

27e minuut.
Grajkowski rent richting de bal. Aldavert begaat een overtreding. Grajkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ślepecki met een snel genomen vrije trap. Michail bereikt de bal nog maar net als eerste. Michail haalt uit met een fantastische trap. Schlachter bokst de bal weg.

27e minuut.
Pérez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Michail de bal. Grajkowski is nu in balbezit. Grajkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skolls Team - FC Imperium 1:1

30e minuut.
Bảo Quốc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pérez is nu in balbezit. Pérez speelt de bal door. Grajkowski is nu in balbezit. Grajkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pérez zal de hoekschop nemen. Michail maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skolls Team - FC Imperium 2:1

31e minuut.
Jaunkalns is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Michail. Jaunkalns is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Magowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aldavert probeert de bal met de borst te controleren. Aldavert schiet op doel. Wiercioch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Magowski geeft een hoge lob. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez probeert naar een medespeler te passen. Grajkowski is nu in balbezit. Grajkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Dascălu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magowski rent richting de bal. Michail onderschept slim de pass. Michail draait met de bal, schiet en ... Schlachter bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skolls Team 33%, FC Imperium 67%.
Skolls Team - FC Imperium 2:1

55e minuut.
Sikelianos geeft een hoge lob. Dascălu is nu in balbezit. Dascălu probeert naar een medespeler te passen. Jaunkalns is nu in balbezit. Jaunkalns haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sokolowski met een sublieme pass. Sejas probeert naar een medespeler te passen. Grajkowski is nu in balbezit. Michail rent richting de bal. Michail haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Dascălu is nu in balbezit. Dascălu probeert naar een medespeler te passen. Gordić is nu in balbezit. Jaunkalns verovert de bal door een tackle van achteren. Jaunkalns draait met de bal, schiet en ... Wiercioch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Ratatas rent richting de bal. Ratatas passt de bal zonder na te denken. Sejas met een sublieme pass. Grajkowski rent richting de bal. Grajkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Schlachter niet meer kan verder spelen. Cotea komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Gordić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ratatas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idígoras speelt de bal door. Aldavert rent richting de bal. Aldavert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skolls Team 41%, FC Imperium 59%.
Skolls Team - FC Imperium 2:1