Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
www.gdom.pl domy bez pośrednik CARLSBERG KURZA GÓRA
12-10-2018 Tactiek fredek
47% Balbezit 53%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
58 gemiddelde waardering 56.8
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Ardiles rent richting de bal. Koutsos onderschept slim de pass. Órdenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Órdenes haalt uit met een fantastische trap. Malgrati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.gdom.pl domy bez pośrednik - CARLSBERG KURZA GÓRA 0:1

5e minuut.
Kľúčovský geeft een lange en hoge pass. Inworp. Queiroz met een snelle inworp. Sygiet is nu in balbezit. Sygiet geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Haentjens rent richting de bal. Haentjens passt de bal zonder na te denken. Queiroz rent richting de bal. Queiroz geeft de bal voor. Makovi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Śmietana passt de bal in één keer door. Sygiet is nu in balbezit. Sygiet speelt de bal door. Haentjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Haentjens draait met de bal, schiet en ... Ånestad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Kľúčovský geeft de bal voor. Requejo rent richting de bal. Requejo geeft een lange en hoge pass. Órdenes rent richting de bal. Órdenes haalt uit met een fantastische trap. Malgrati bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Şener verovert de bal door een tackle van achteren. Şener probeert naar een medespeler te passen. Koutsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsos haalt uit met een fantastische trap. Malgrati maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Şener is nu in balbezit. Şener passt de bal in één keer door. Mansur speelt de bal door. Makovi is nu in balbezit. Makovi schiet op doel. Ånestad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Vidal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sygiet rent richting de bal. Sygiet geeft een hoge lob. Klungelig pakt Makovi de bal. Makovi schiet op doel. Ånestad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Sygiet met een sublieme pass. Queiroz rent richting de bal. Queiroz passt de bal zonder na te denken. Makovi heeft problemen om de bal te vangen. Makovi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www.gdom.pl domy bez pośrednik 34%, CARLSBERG KURZA GÓRA 66%.
www.gdom.pl domy bez pośrednik - CARLSBERG KURZA GÓRA 0:1

46e minuut.
Vannorti komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Koutsos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dobrinoiu komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Haentjens rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vidal zal de hoekschop nemen. Makovi krijgt zijn hoofd ertegen. Ånestad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
www.gdom.pl domy bez pośrednik - CARLSBERG KURZA GÓRA 1:1

63e minuut.
Şener bereikt de bal nog maar net als eerste. Sygiet onderschept slim de pass. Sygiet speelt de bal door. Vidal geeft de bal voor. Makovi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Haentjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Haentjens speelt de bal door. Makovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Makovi haalt uit met een fantastische trap. Ånestad probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Buitenspel voor Şener. Goede buitenspelval van de verdediging. Ubillús komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Gloor geeft een lange en hoge pass. Makovi is nu in balbezit. Trombas rent richting de bal. Makovi verovert de bal door een tackle van achteren. Makovi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www.gdom.pl domy bez pośrednik 42%, CARLSBERG KURZA GÓRA 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
www.gdom.pl domy bez pośrednik - CARLSBERG KURZA GÓRA 1:1