Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CARLSBERG KURZA GÓRA www.gdom.pl domy bez pośrednik
fredek Tactiek 12-10-2018
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 56.5
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Komljenović passt de bal zonder na te denken. Condrea is nu in balbezit. Condrea geeft de bal voor. Bachár rent richting de bal. Bachár haalt uit met een fantastische trap. Malgrati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Requejo rent richting de bal. Villamayor verovert de bal door een tackle van achteren. Villamayor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - www.gdom.pl domy bez pośrednik 1:0

25e minuut.
Kľúčovský geeft een hoge lob. Gloor kopt de bal weg. Dahr is nu in balbezit. Dahr geeft een lange en hoge pass. Haentjens krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Komljenović rent richting de bal. Komljenović met een sublieme pass. Villamayor rent richting de bal. Villamayor haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - www.gdom.pl domy bez pośrednik 2:0

28e minuut.
Daar is Condrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Condrea probeert naar een medespeler te passen. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor heeft problemen om de bal te vangen. Villamayor schiet op doel. Malgrati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Condrea speelt de bal door. Knez speelt de bal door. Daar is Órdenes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Órdenes haalt uit met een fantastische trap. Malgrati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gloor onderschept slim de pass. Órdenes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Órdenes krijgt een gele kaart. Gloor raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gloor kan niet meer verder spelen. Gołaś komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Órdenes passt de bal zonder na te denken. Knez geeft een lange en hoge pass. Requejo kopt de bal weg. Bachár is nu in balbezit. Bachár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Komljenović speelt de bal door. Órdenes is nu in balbezit. Requejo onderschept slim de pass. Bachár is nu in balbezit. Bachár haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CARLSBERG KURZA GÓRA 53%, www.gdom.pl domy bez pośrednik 47%.
CARLSBERG KURZA GÓRA - www.gdom.pl domy bez pośrednik 2:0

55e minuut.
Mansur geeft een lange en hoge pass. Malgrati met een sublieme pass. Sygiet speelt de bal door. Klungelig pakt Larraza de bal. Larraza geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Komljenović rent richting de bal. Komljenović passt de bal zonder na te denken. Órdenes is nu in balbezit. Órdenes haalt uit met een fantastische trap. Malgrati werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Inworp. Şener komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Knez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Condrea met een sublieme pass. Şener met een sublieme pass. Órdenes rent richting de bal. Órdenes geeft de bal voor. Malgrati bokst de bal weg.

70e minuut.
Inworp. Larco komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Şener geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Malgrati trapt de bal weg van het doel. Knez is nu in balbezit. Knez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Şener kopt de bal weg. Daar is Larco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larco met een sublieme pass. Bachár rent richting de bal. Bachár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - www.gdom.pl domy bez pośrednik 3:0

78e minuut.
Zaucha komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Dahr onderschept slim de pass. Dahr passt de bal met de wreef. Gołaś geeft de bal voor. Haentjens is nu in balbezit. Haentjens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Knez probeert naar een medespeler te passen. Şener is nu in balbezit. Şener passt de bal zonder na te denken. Larco is nu in balbezit. Larco haalt uit met een fantastische trap. Malgrati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Knez met een sublieme pass. Daar is Zaucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Órdenes is nu in balbezit. Órdenes draait met de bal, schiet en ... Malgrati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - www.gdom.pl domy bez pośrednik 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CARLSBERG KURZA GÓRA 44%, www.gdom.pl domy bez pośrednik 56%.
CARLSBERG KURZA GÓRA - www.gdom.pl domy bez pośrednik 4:0