Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogniste Fallusy FC Imperium
4213 Tactiek jakub 442
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
64.4 gemiddelde waardering 56.3
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Paź rent richting de bal. Paź geeft de bal voor. Idígoras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cvetev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - FC Imperium 1:0

8e minuut.
Mandżejewski met een sublieme pass. Galiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiński probeert naar een medespeler te passen. Krusiński rent richting de bal. Krusiński geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cvetev rent richting de bal. Fikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - FC Imperium 2:0

10e minuut.
Stafik passt de bal met de wreef. Krusiński probeert de bal aan de voet te houden. Cvetev speelt de bal door. Fikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Schlachter heeft problemen om de bal te vangen. Dimitrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetev onderschept slim de pass. Cvetev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - FC Imperium 3:0

17e minuut.
Thielen met een sublieme pass. Mandżejewski rent richting de bal. Mandżejewski passt de bal in één keer door. Cvetev rent richting de bal. Cvetev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mandżejewski met een sublieme pass. Daar is Galiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galiński geeft een lange en hoge pass. Cvetev rent richting de bal. Cvetev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - FC Imperium 4:0

34e minuut.
Cvetev verovert de bal door een tackle van achteren. Cvetev probeert naar een medespeler te passen. Galiński heeft problemen om de bal te vangen. Galiński geeft een hoge lob. Cvetev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Schlachter trapt de bal weg van het doel. Idígoras kopt de bal weg. Jaunkalns rent richting de bal. Jaunkalns schiet op doel. Kazda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Galiński passt de bal met de wreef. Cvetev heeft problemen om de bal te vangen. Magowski is nu in balbezit. Cvetev verovert de bal door een tackle van achteren. Cvetev haalt uit met een fantastische trap. Schlachter bokst de bal weg.

41e minuut.
Bảo Quốc kopt de bal weg. Krusiński geeft een hoge lob. Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiński geeft een hoge lob. Cvetev maakt een snoekduik en kopt de bal. Schlachter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Galiński neemt de hoekschop. Schlachter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cvetev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - FC Imperium 5:0

43e minuut.
Krusiński geeft de bal voor. Cvetev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Quốc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cvetev raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Krusiński neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - FC Imperium 6:0

43e minuut.
Magowski speelt de bal door. Wattez probeert naar een medespeler te passen. Aldavert rent richting de bal. Aldavert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mandżejewski met een harde bal richting middenveld. Galiński kopt de bal weg. Krusiński heeft problemen om de bal te vangen. Paź geeft de bal voor. Cvetev krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogniste Fallusy 46%, FC Imperium 54%.
Ogniste Fallusy - FC Imperium 6:0

48e minuut.
Galiński verovert de bal door een tackle van achteren. Galiński passt de bal zonder na te denken. Cvetev is nu in balbezit. Cvetev schiet op doel. Schlachter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - FC Imperium 7:0

49e minuut.
Schlachter trapt de bal weg. Muñoz kopt de bal weg. Krusiński probeert naar een medespeler te passen. Fikar is nu in balbezit. Fikar haalt uit met een fantastische trap. Schlachter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Jaunkalns kopt de bal weg. Stafik geeft een hoge lob. Fikar is nu in balbezit. Fikar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - FC Imperium 8:0

65e minuut.
Cvetev passt de bal in één keer door. Galiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiński geeft een lange en hoge pass. Cvetev springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Dascălu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu speelt de bal door. Daar is Jaunkalns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaunkalns draait met de bal, schiet en ... Kazda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Krusiński onderschept slim de pass. Krusiński probeert naar een medespeler te passen. Cvetev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - FC Imperium 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogniste Fallusy 41%, FC Imperium 59%.
Ogniste Fallusy - FC Imperium 9:0