Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skolls Team Stopeczki
22 Tactiek 4-2-3-1
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 61.9
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Konarek geeft de bal voor. Drougas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stępkowski. Drougas raakt geblesseerd tijdens het duel. Kwiatkowski komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Drougas rent richting de bal. Drougas passt de bal zonder na te denken. Konarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarek geeft een lange en hoge pass. Drougas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bartucci verovert de bal door een tackle van achteren. Bartucci geeft een hoge lob. Drougas kopt de bal weg. Coudray is nu in balbezit. Coudray schiet op doel. Wiercioch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Czerkas kopt de bal weg. Mocanu geeft een hoge lob. Gromada kopt de bal weg. Drougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Drougas draait met de bal, schiet en ... Wiercioch bokst de bal weg.

34e minuut.
Kovanda is nu in balbezit. Mocanu onderschept slim de pass. Kwiatkowski speelt de bal door. Drougas rent richting de bal. Drougas schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Baelum kopt de bal weg. Miąskiewicz rent richting de bal. Czerkas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czerkas krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Drougas kopt de bal weg. Coudray is nu in balbezit. Coudray passt de bal in één keer door. Drougas is nu in balbezit. Drougas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skolls Team 61%, Stopeczki 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skolls Team - Stopeczki 0:0

60e minuut.
Ratatas verovert de bal door een tackle van achteren. Ratatas geeft de bal voor. Miąskiewicz is nu in balbezit. Czerkas verovert de bal door een tackle van achteren. Czerkas schiet op doel. Gottlieb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Konarek passt de bal met de wreef. Daar is Drougas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwiatkowski met een sublieme pass. Coudray is nu in balbezit. Coudray haalt uit met een fantastische trap. Wiercioch bokst de bal weg.

69e minuut.
García zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konarek speelt de bal door. Kwiatkowski met een sublieme pass. Gromada is nu in balbezit. Gromada draait met de bal, schiet en ... Wiercioch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Gromada is nu in balbezit. Kwiatkowski met een sublieme pass. Drougas rent richting de bal. Drougas haalt uit met een fantastische trap. Gordić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Wiercioch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Miąskiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pérez rent richting de bal. Pérez geeft een hoge lob. Czerkas springt en kopt de bal. Gottlieb maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

80e minuut.
Daar is Gordić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordić met een sublieme pass. Coca speelt de bal door. Baelum rent richting de bal. Baelum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skolls Team - Stopeczki 1:0

83e minuut.
Konarek speelt de bal door. Daar is Kwiatkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwiatkowski passt de bal in één keer door. Drougas rent richting de bal. Drougas draait met de bal, schiet en ... Paal!

85e minuut.
Gordić met een sublieme pass. Stępkowski is nu in balbezit. Coudray onderschept slim de pass. Coudray haalt uit met een fantastische trap. Wiercioch probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mocanu onderschept slim de pass. Mocanu geeft een hoge lob. Coudray bereikt de bal nog maar net als eerste. Drougas is nu in balbezit. Drougas haalt uit met een fantastische trap. Wiercioch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skolls Team 57%, Stopeczki 43%.
Skolls Team - Stopeczki 1:0