Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stopeczki Skolls Team
4-2-3-1 Tactiek 03
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 55.7
formidable Schieten excellent
very good Passen good
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Drougas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Stępkowski neemt vlug de vrije trap. Daar is García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grajkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grajkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gottlieb bokst de bal weg.

17e minuut.
Pérez passt de bal in één keer door. Grajkowski rent richting de bal. Konarek maakt een afschuwelijke overtreding. Konarek krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Konarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejas verovert de bal door een tackle van achteren. Sejas passt de bal in één keer door. Michail bereikt de bal nog maar net als eerste. Michail schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
García geeft de bal voor. Atun bereikt de bal nog maar net als eerste. Atun probeert naar een medespeler te passen. Drougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Drougas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stopeczki - Skolls Team 1:0

28e minuut.
Kwiatkowski speelt de bal door. García bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grajkowski. Grajkowski krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Stępkowski kopt de bal weg. Atun rent richting de bal. Pérez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pérez krijgt een gele kaart. Atun raakt geblesseerd tijdens het duel. Konarek met een snel genomen vrije trap. Drougas is nu in balbezit. Drougas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Gordić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mocanu met een sublieme pass. Coudray rent richting de bal. Coca maakt een afschuwelijke overtreding. Coca krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Kwiatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatkowski passt de bal in één keer door. Drougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Drougas schiet op doel. Wiercioch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stopeczki - Skolls Team 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stopeczki 45%, Skolls Team 55%.
Stopeczki - Skolls Team 2:0

51e minuut.
Drougas kopt de bal weg. Gordić probeert de bal aan de voet te houden. Coudray bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudray draait met de bal, schiet en ... Wiercioch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stopeczki - Skolls Team 3:0

56e minuut.
Sejas rent richting de bal. Sejas passt de bal met de wreef. Pérez probeert naar een medespeler te passen. Grajkowski is nu in balbezit. Grajkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Kwiatkowski geeft een hoge lob. Atun kopt de bal weg. Drougas is nu in balbezit. Drougas haalt uit met een fantastische trap. Wiercioch probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stopeczki - Skolls Team 4:0

80e minuut.
Konarek is nu in balbezit. Kwiatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatkowski geeft de bal voor. Drougas rent richting de bal. Drougas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pérez kopt de bal weg. Mocanu heeft problemen om de bal te vangen. Sejas met een sublieme pass. Grajkowski rent richting de bal. Grajkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ratatas onderschept slim de pass. Coca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bartucci. Coca wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Coca kan niet meer verder spelen. Jóna komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Morski onderschept slim de pass. Sejas verovert de bal door een tackle van achteren. Sejas probeert naar een medespeler te passen. Grajkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grajkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Pérez geeft een hoge lob. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu passt de bal in één keer door. Coudray bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudray schiet op doel. Wiercioch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sokolowski is nu in balbezit. Drougas onderschept slim de pass. Drougas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stopeczki - Skolls Team 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stopeczki 49%, Skolls Team 51%.
Stopeczki - Skolls Team 5:0