Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CARLSBERG KURZA GÓRA Huragan Poizdów
fredek Tactiek 1 off
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 60.7
solide Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


4e minuut.
Bălţeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălţeanu geeft een hoge lob. Barac rent richting de bal. Kurbağa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbağa geeft een lange en hoge pass. Ånestad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sansalvatore maakt een snoekduik en kopt de bal. Ånestad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Huragan Poizdów 0:1

5e minuut.
Kurbağa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cellier geeft een lange en hoge pass. Kľúčovský verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Semmerl geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Achim speelt de bal door. Bălţeanu is nu in balbezit. Bălţeanu probeert naar een medespeler te passen. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Semmerl passt de bal met de wreef. Dobrava is nu in balbezit. Dobrava geeft een hoge lob. Venczel rent richting de bal. Venczel haalt uit met een fantastische trap. Duarte bokst de bal weg.

28e minuut.
Órdenes is nu in balbezit. Franičević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Órdenes raakt geblesseerd tijdens het duel. Kľúčovský met een snel genomen vrije trap. Daar is Kurbağa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vannorti rent richting de bal. Vannorti draait met de bal, schiet en ... Duarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Cellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Achim rent richting de bal. Achim passt de bal zonder na te denken. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap. Ånestad bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CARLSBERG KURZA GÓRA 64%, Huragan Poizdów 36%.
CARLSBERG KURZA GÓRA - Huragan Poizdów 0:1

48e minuut.
Semmerl kan de bal niet met de borst controleren. Dobrava rent richting de bal. Dobrava passt de bal zonder na te denken. Venczel rent richting de bal. Venczel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Trombas geeft een lange en hoge pass. Franičević is nu in balbezit. Franičević geeft een lange en hoge pass. Barac maakt een snoekduik en kopt de bal. Ånestad maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Sansalvatore rent richting de bal. Sansalvatore draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Daar is Kurbağa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurbağa geeft een hoge lob. Trombas heeft problemen om de bal te vangen. Barac is nu in balbezit. Barac haalt uit met een fantastische trap. Ånestad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Kurbağa passt de bal zonder na te denken. Achim met een sublieme pass. Kurbağa geeft de bal voor. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap. Ånestad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Inworp. Dobrinoiu komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Bălţeanu speelt de bal door. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Trombas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trombas krijgt een gele kaart. Sansalvatore is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Achim zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sansalvatore maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CARLSBERG KURZA GÓRA 71%, Huragan Poizdów 29%.
CARLSBERG KURZA GÓRA - Huragan Poizdów 0:1