Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogniste Fallusy www.gdom.pl domy bez pośrednik
4213 Tactiek 12-10-2018
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
63.4 gemiddelde waardering 61.5
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
solide Verdedigen formidabel


2e minuut.
Fikar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gloor. Fikar raakt geblesseerd tijdens het duel. Gloor heeft problemen om de bal te vangen. Paź wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Paź met een sublieme pass. Stafik is nu in balbezit. Stafik passt de bal in één keer door. Fikar rent richting de bal. Fikar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Mandżejewski de bal onder controle te krijgen. Iorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorio passt de bal met de wreef. Larraza is nu in balbezit. Larraza speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Makovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Makovi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - www.gdom.pl domy bez pośrednik 0:1

19e minuut.
Ardiles heeft problemen om de bal te vangen. Cvetev controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gloor neemt vlug de vrije trap. Iorio is nu in balbezit. Iorio schiet op doel. Kazda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Galiński geeft de bal voor. Fikar kopt de bal weg. Cvetev rent richting de bal. Cvetev draait met de bal, schiet en ... Malgrati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ogniste Fallusy - www.gdom.pl domy bez pośrednik 1:1

39e minuut.
Kazda met een sublieme pass. Larraza kopt de bal weg. Cvetev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - www.gdom.pl domy bez pośrednik 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogniste Fallusy 59%, www.gdom.pl domy bez pośrednik 41%.
Ogniste Fallusy - www.gdom.pl domy bez pośrednik 2:1

47e minuut.
Larraza met een sublieme pass. Haentjens is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Larraza zal de hoekschop nemen. Makovi springt en kopt de bal. Kazda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Iorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorio geeft een hoge lob. Klungelig pakt Thielen de bal. Makovi rent richting de bal. Makovi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Stafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafik passt de bal in één keer door. Fikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - www.gdom.pl domy bez pośrednik 3:1

62e minuut.
Cvetev kopt de bal weg. Klungelig pakt Requejo de bal. Fikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikar haalt uit met een fantastische trap. Malgrati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - www.gdom.pl domy bez pośrednik 4:1

69e minuut.
Larraza met een sublieme pass. Iorio rent richting de bal. Iorio geeft een hoge lob. Haentjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Haentjens draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Stafik rent richting de bal. Stafik passt de bal in één keer door. Galiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiński geeft een hoge lob. Cvetev springt en kopt de bal. Malgrati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Fikar speelt de bal door. Galiński is nu in balbezit. Galiński passt de bal zonder na te denken. Fikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikar haalt uit met een fantastische trap. Malgrati bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogniste Fallusy 61%, www.gdom.pl domy bez pośrednik 39%.
Ogniste Fallusy - www.gdom.pl domy bez pośrednik 4:1