Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 20:08
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.55 [del]
  • Stadion: w piwnicy
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 23396
Fc Piwnica FC Imperium
PWNC_niepalna Tactiek jakub 442
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
25 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
66.3 gemiddelde waardering 58
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen solide


1e minuut.
Aldavert is nu in balbezit. Chasqueira verovert de bal door een tackle van achteren. Chasqueira passt de bal in één keer door. Dixon is nu in balbezit. Dixon schiet op doel. Schlachter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Davidi passt de bal zonder na te denken. Ołówek is nu in balbezit. Ołówek passt de bal in één keer door. Daar is Carmitru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmitru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Schlachter trapt de bal weg van het doel. Patoń rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aldavert. Aldavert krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Brygoła speelt de bal door. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru met een sublieme pass. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Altrichter zal de hoekschop nemen. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru passt de bal met de wreef. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Schlachter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru draait met de bal, schiet en ... Schlachter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Yalong passt de bal in één keer door. Dixon rent richting de bal. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon is nu in balbezit. Dixon draait met de bal, schiet en ... Schlachter bokst de bal weg.

26e minuut.
Dascălu met een snelle inworp. Yalong rent richting de bal. Jaunkalns onderschept slim de pass. Jaunkalns geeft de bal voor. Aldavert krijgt zijn hoofd ertegen. Borgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Chasqueira kopt de bal weg. Klungelig pakt Davidi de bal. Jaunkalns verovert de bal door een tackle van achteren. Jaunkalns schiet op doel. Borgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - FC Imperium 0:1

28e minuut.
Yalong met een sublieme pass. Altrichter heeft problemen om de bal te vangen. Altrichter passt de bal in één keer door. Dixon rent richting de bal. Dixon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Idígoras kopt de bal weg. Daar is Aldavert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patoń is nu in balbezit. Aldavert onderschept slim de pass. Aldavert haalt uit met een fantastische trap. Borgo bokst de bal weg.

30e minuut.
Altrichter bereikt de bal nog maar net als eerste. Altrichter geeft een lange en hoge pass. Dixon is nu in balbezit. Dixon draait met de bal, schiet en ... Schlachter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Piwnica - FC Imperium 1:1

34e minuut.
Daar is Altrichter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altrichter speelt de bal door. Yalong met een sublieme pass. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru draait met de bal, schiet en ... Schlachter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Ołówek is nu in balbezit. Ołówek passt de bal in één keer door. Carmitru heeft problemen om de bal te vangen. Carmitru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - FC Imperium 2:1

43e minuut.
Dascălu is nu in balbezit. Dascălu geeft de bal voor. Patoń controleert de bal met de borst. Jaunkalns is nu in balbezit. Jaunkalns schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Dascălu geeft een hoge lob. Wattez rent richting de bal. Wattez passt de bal in één keer door. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Piwnica 45%, FC Imperium 55%.
Fc Piwnica - FC Imperium 2:1

49e minuut.
Yalong verovert de bal door een tackle van achteren. Yalong passt de bal zonder na te denken. Dixon rent richting de bal. Dixon schiet op doel. Schlachter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - FC Imperium 3:1

50e minuut.
Ołówek passt de bal zonder na te denken. Carmitru is nu in balbezit. Dixon is nu in balbezit. Dixon schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sikelianos de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ołówek zal de hoekschop nemen. Carmitru krijgt zijn hoofd ertegen. Schlachter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Dixon geeft de bal voor. Carmitru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bảo Quốc verovert de bal door een tackle van achteren. Altrichter is nu in balbezit. Altrichter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Idígoras kopt de bal weg. Daar is Jaunkalns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dastarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaunkalns onderschept slim de pass. Jaunkalns draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Altrichter speelt de bal door. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru passt de bal met de wreef. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Ołówek speelt de bal door. Dixon rent richting de bal. Dixon probeert naar een medespeler te passen. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Dimitrov de bal. Dimitrov probeert naar een medespeler te passen. Wattez probeert naar een medespeler te passen. Aldavert rent richting de bal. Aldavert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ołówek passt de bal met de wreef. Altrichter probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bảo Quốc de bal. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru schiet op doel. Schlachter bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Piwnica 35%, FC Imperium 65%.
Fc Piwnica - FC Imperium 3:1