Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 20:10
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.55 [del]
  • Stadion: Podzamcze
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 19237
FC Imperium Fc Piwnica
jakub 442 Tactiek PWNC_niepalna
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.2 gemiddelde waardering 61.1
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen formidabel


1e minuut.
Colmenares speelt de bal door. Altrichter speelt de bal door. Carmitru heeft problemen om de bal te vangen. Carmitru haalt uit met een fantastische trap. Bảo Quốc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Altrichter geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dixon springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Altrichter is nu in balbezit. Altrichter speelt de bal door. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru schiet op doel. Schlachter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - Fc Piwnica 0:1

3e minuut.
Aldavert passt de bal met de wreef. Sanesi probeert naar een medespeler te passen. Jaunkalns bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu is nu in balbezit. Dascălu geeft een hoge lob. Raucher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aldavert maakt een snoekduik en kopt de bal. Raucher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Yalong speelt de bal door. Colmenares heeft problemen om de bal te vangen. Colmenares probeert naar een medespeler te passen. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Jaunkalns kopt de bal weg. Patoń is nu in balbezit. Aldavert begaat een overtreding. Patoń moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Patoń kan niet meer verder spelen. Bourdon komt het veld opgelopen. Garnier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sanesi kopt de bal weg. Wattez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattez geeft een lange en hoge pass. Jaunkalns maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Inworp. Altrichter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yalong probeert naar een medespeler te passen. Dixon rent richting de bal. Dixon draait met de bal, schiet en ... Schlachter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Altrichter neemt de hoekschop. Dixon springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - Fc Piwnica 0:2

28e minuut.
Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalong onderschept slim de pass. Yalong met een sublieme pass. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schlachter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Klungelig pakt Colmenares de bal. Colmenares met een sublieme pass. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon haalt uit met een fantastische trap. Schlachter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - Fc Piwnica 0:3

33e minuut.
Brygoła speelt de bal door. Colmenares rent richting de bal. Colmenares met een sublieme pass. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bảo Quốc speelt de bal door. Wattez met een sublieme pass. Aldavert heeft problemen om de bal te vangen. Aldavert schiet op doel. Raucher werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - Fc Piwnica 1:3

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Bảo Quốc de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Altrichter zal de hoekschop nemen. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon schiet op doel. Schlachter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Sikelianos rent richting de bal. Sikelianos geeft een lange en hoge pass. Altrichter kopt de bal weg. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru schiet op doel. Schlachter bokst de bal weg.

44e minuut.
Bourdon is nu in balbezit. Aldavert onderschept slim de pass. Brygoła geeft een hoge lob. Dixon is nu in balbezit. Dixon schiet op doel. Schlachter bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Imperium 64%, Fc Piwnica 36%.
FC Imperium - Fc Piwnica 1:3

48e minuut.
Yalong met een sublieme pass. Daar is Dixon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Colmenares zal de hoekschop nemen. Carmitru krijgt zijn hoofd ertegen. Schlachter bokst de bal weg. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru draait met de bal, schiet en ... Schlachter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - Fc Piwnica 1:4

53e minuut.
Sanesi rent richting de bal. Yalong verovert de bal door een tackle van achteren. Dixon rent richting de bal. Dixon schiet op doel. Schlachter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Colmenares geeft een hoge lob. Daar is Dimitrov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon draait met de bal, schiet en ... Schlachter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - Fc Piwnica 1:5

67e minuut.
Yalong onderschept slim de pass. Yalong passt de bal in één keer door. Colmenares is nu in balbezit. Colmenares geeft de bal voor. Dixon springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Altrichter rent richting de bal. Altrichter probeert naar een medespeler te passen. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru schiet op doel. Schlachter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - Fc Piwnica 1:6

71e minuut.
Dimitrov speelt de bal door. Wattez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattez passt de bal zonder na te denken. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Dascălu de bal. Chasqueira verovert de bal door een tackle van achteren. Chasqueira geeft een hoge lob. Carmitru rent richting de bal. Carmitru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Dimitrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalong onderschept slim de pass. Yalong passt de bal zonder na te denken. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon haalt uit met een fantastische trap. Schlachter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carmitru rent richting de bal. Carmitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - Fc Piwnica 1:7

86e minuut.
Altrichter bereikt de bal nog maar net als eerste. Altrichter geeft een lange en hoge pass. Dixon is nu in balbezit. Dixon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - Fc Piwnica 1:8

87e minuut.
Aldavert probeert naar een medespeler te passen. Altrichter bereikt de bal nog maar net als eerste. Altrichter passt de bal met de wreef. Carmitru rent richting de bal. Carmitru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Imperium 57%, Fc Piwnica 43%.
FC Imperium - Fc Piwnica 1:8