Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skolls Team Huragan Poizdów
03 Tactiek 1 off
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 5
54.6 gemiddelde waardering 60.9
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Semmerl kopt de bal weg. Sokolowski is nu in balbezit. Sansalvatore verovert de bal door een tackle van achteren. Sansalvatore draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Barac is nu in balbezit. Coca bereikt de bal nog maar net als eerste. Barac verovert de bal door een tackle van achteren. Kurbağa geeft een lange en hoge pass. Sansalvatore krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Sokolowski geeft een hoge lob. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmerl begaat een overtreding. Semmerl krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Bălţeanu rent richting de bal. Bălţeanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Stępkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kurbağa probeert naar een medespeler te passen. Barac rent richting de bal. Barac passt de bal met de wreef. Sansalvatore rent richting de bal. Sansalvatore schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Grajkowski rent richting de bal. Duarte met een sublieme pass. Sejas kopt de bal weg. Grajkowski is nu in balbezit. Grajkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Skolls Team - Huragan Poizdów 1:0

23e minuut.
Grajkowski rent richting de bal. Grajkowski geeft een hoge lob. Foresti geeft een hoge lob. Sansalvatore heeft problemen om de bal te vangen. Sansalvatore schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore schiet op doel. Wiercioch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Ślepecki geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Foresti de bal onder controle te krijgen. Grajkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grajkowski krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Pérez met een sublieme pass. Grajkowski is nu in balbezit. Franičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Grajkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grajkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sansalvatore probeert naar een medespeler te passen. Semmerl speelt de bal door. Barac bereikt de bal nog maar net als eerste. Barac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skolls Team - Huragan Poizdów 1:1

36e minuut.
Franičević is nu in balbezit. Franičević met een sublieme pass. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore schiet op doel. Wiercioch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skolls Team - Huragan Poizdów 1:2

40e minuut.
Kurbağa rent richting de bal. Kurbağa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sokolowski de bal. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap. Wiercioch bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skolls Team 62%, Huragan Poizdów 38%.
Skolls Team - Huragan Poizdów 1:2

48e minuut.
Grajkowski rent richting de bal. Semmerl bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmerl speelt de bal door. Sansalvatore rent richting de bal. Sansalvatore schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurbağa met een snelle inworp. Cellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellier geeft de bal voor. Sansalvatore krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Franičević geeft de bal voor. Daar is Stępkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordić rent richting de bal. Cellier onderschept slim de pass. Cellier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Gordić geeft een hoge lob. Pérez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Semmerl. Semmerl krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Cellier geeft een lange en hoge pass. Wiercioch speelt de bal door. Sejas kopt de bal weg. Grajkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grajkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Gordić is nu in balbezit. Gordić geeft een hoge lob. Michail kopt de bal weg. Grajkowski rent richting de bal. Grajkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Sejas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pérez de bal. Pérez passt de bal in één keer door. Sejas rent richting de bal. Sejas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skolls Team 60%, Huragan Poizdów 40%.
Skolls Team - Huragan Poizdów 1:2