Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stopeczki CARLSBERG KURZA GÓRA
4-2-3-1 Tactiek fredek
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 1
59 gemiddelde waardering 55.5
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Kwiatkowski speelt de bal door. Atun is nu in balbezit. Atun passt de bal met de wreef. Coudray rent richting de bal. Coudray schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kwiatkowski passt de bal in één keer door. Coudray bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mansur krijgt een gele kaart. Coudray is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kwiatkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Drougas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Órdenes onderschept slim de pass. Órdenes speelt de bal door. Vannorti rent richting de bal. Órdenes is nu in balbezit. Órdenes geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mansur passt de bal zonder na te denken. Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatkowski onderschept slim de pass. Kwiatkowski geeft een hoge lob. Drougas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Konarek is nu in balbezit. Konarek passt de bal zonder na te denken. Daar is Atun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwiatkowski geeft een hoge lob. Drougas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Atun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Condrea met een sublieme pass. Dobrava geeft een hoge lob. Bartucci kan de bal niet met de borst controleren. Vannorti rent richting de bal. Gottlieb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Condrea geeft de bal voor. Bartucci kopt de bal weg. Daar is Konarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Órdenes is nu in balbezit. Órdenes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Órdenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannorti rent richting de bal. Morski onderschept slim de pass. Órdenes is nu in balbezit. Órdenes geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Órdenes passt de bal in één keer door. Morski verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Vannorti de bal. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stopeczki 45%, CARLSBERG KURZA GÓRA 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stopeczki - CARLSBERG KURZA GÓRA 0:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobrava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Condrea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dobrava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrava geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Bartucci geeft de bal voor. Drougas rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Mansur ... Strafschop! Directe rode kaart, Mansur moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mansur schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

56e minuut.
Condrea probeert naar een medespeler te passen. Konarek is nu in balbezit. Órdenes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Konarek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Konarek kan niet meer verder spelen. Stanisławczyk komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Coudray zal de hoekschop nemen. Kwiatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Şener maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Şener moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Şener schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

62e minuut.
Kľúčovský geeft een hoge lob. Venczel is nu in balbezit. Miąskiewicz begaat een overtreding. Venczel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Venczel kan niet meer verder spelen. Miąskiewicz speelt de bal door. Profire komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Atun bereikt de bal nog maar net als eerste. Trombas geeft een lange en hoge pass. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu geeft een lange en hoge pass. Drougas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Condrea geeft een lange en hoge pass. Vannorti springt en kopt de bal. Miąskiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Profire haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
García is nu in balbezit. García geeft een hoge lob. Coudray probeert naar een medespeler te passen. Drougas rent richting de bal. Drougas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Coudray passt de bal met de wreef. Drougas rent richting de bal. Kľúčovský is nu in balbezit. Atun onderschept slim de pass. Atun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Drougas is nu in balbezit. Drougas schiet op doel. Ånestad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coudray is nu in balbezit. Coudray schiet op doel. Ånestad werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Stanisławczyk passt de bal in één keer door. Kwiatkowski rent richting de bal. Kwiatkowski passt de bal in één keer door. Drougas is nu in balbezit. Drougas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
García speelt de bal door. Stanisławczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mocanu met een sublieme pass. Coudray rent richting de bal. Coudray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Vannorti is nu in balbezit. Morski verovert de bal door een tackle van achteren. Órdenes onderschept slim de pass. Órdenes geeft de bal voor. Profire maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
García speelt de bal door. Atun bereikt de bal nog maar net als eerste. Atun probeert naar een medespeler te passen. Drougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Drougas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stopeczki 40%, CARLSBERG KURZA GÓRA 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stopeczki - CARLSBERG KURZA GÓRA 0:0