Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CARLSBERG KURZA GÓRA Stopeczki
fredek Tactiek 4-2-3-1
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 62.3
solide Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


7e minuut.
Órdenes passt de bal in één keer door. Villamayor rent richting de bal. Bartucci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bartucci krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Bartucci geeft de bal voor. Kwiatkowski met een sublieme pass. Daar is Drougas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drougas haalt uit met een fantastische trap. Holden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Stopeczki 0:1

22e minuut.
Atun passt de bal met de wreef. Kwiatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatkowski passt de bal zonder na te denken. Coudray rent richting de bal. Coudray schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Atun met een sublieme pass. Klungelig pakt Coudray de bal. Şener schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Şener krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Atun is nu in balbezit. Kwiatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kľúčovský maakt een afschuwelijke overtreding. Kľúčovský krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CARLSBERG KURZA GÓRA 53%, Stopeczki 47%.
CARLSBERG KURZA GÓRA - Stopeczki 0:1

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Larco komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Dobrava rent richting de bal. Dobrava passt de bal in één keer door. Bachár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachár geeft de bal voor. Larco krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Stopeczki 1:1

64e minuut.
Atun passt de bal in één keer door. García is nu in balbezit. García passt de bal in één keer door. Coudray is nu in balbezit. Coudray draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kľúčovský geeft de bal voor. Larco is nu in balbezit. Miąskiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miąskiewicz krijgt een gele kaart. Larco raakt geblesseerd tijdens het duel. Villamayor neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Gottlieb bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coudray met de inworp. Kwiatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatkowski geeft de bal voor. Drougas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Miąskiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Órdenes verovert de bal door een tackle van achteren. Morski is nu in balbezit. Larco verovert de bal door een tackle van achteren. Larco draait met de bal, schiet en ... Gottlieb bokst de bal weg.

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ubillús komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dobrava zal de hoekschop nemen. Larco is nu in balbezit. Larco draait met de bal, schiet en ... Gottlieb maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Konarek kopt de bal weg. Atun is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kľúčovský. Atun wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

80e minuut.
Kľúčovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drougas. Condrea wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

81e minuut.
Mocanu probeert naar een medespeler te passen. Atun is nu in balbezit. Dobrava tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobrava krijgt een gele kaart.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pochwała komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CARLSBERG KURZA GÓRA 59%, Stopeczki 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CARLSBERG KURZA GÓRA - Stopeczki 1:1