Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stopeczki www.gdom.pl domy bez pośrednik
4-2-3-1 Tactiek 12-10-2018
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
61.9 gemiddelde waardering 51.8
formidable Schieten good
very good Passen good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Coudray is nu in balbezit. Coudray probeert naar een medespeler te passen. Drougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Drougas schiet op doel. Malgrati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stopeczki - www.gdom.pl domy bez pośrednik 1:0

4e minuut.
Sygiet passt de bal met de wreef. Iorio speelt de bal door. Vidal is nu in balbezit. Vidal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stopeczki - www.gdom.pl domy bez pośrednik 1:1

21e minuut.
Konarek is nu in balbezit. Konarek passt de bal zonder na te denken. Drougas is nu in balbezit. Drougas haalt uit met een fantastische trap. Malgrati maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Drougas is nu in balbezit. Drougas draait met de bal, schiet en ... Malgrati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stopeczki - www.gdom.pl domy bez pośrednik 2:1

27e minuut.
Gołaś met een sublieme pass. Bartucci geeft een lange en hoge pass. Coudray is nu in balbezit. Coudray haalt uit met een fantastische trap. Malgrati probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Kwiatkowski is nu in balbezit. Gołaś verovert de bal door een tackle van achteren. Gołaś met een sublieme pass. Atun bereikt de bal nog maar net als eerste. Atun schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stopeczki - www.gdom.pl domy bez pośrednik 3:1

38e minuut.
Bartucci met de inworp. Gołaś met een sublieme pass. Bartucci speelt de bal door. Coudray rent richting de bal. Gołaś onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stopeczki 44%, www.gdom.pl domy bez pośrednik 56%.
Stopeczki - www.gdom.pl domy bez pośrednik 3:1

59e minuut.
Dahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarek verovert de bal door een tackle van achteren. Konarek geeft de bal voor. Drougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Drougas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Atun is nu in balbezit. Atun schiet op doel. Malgrati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Gołaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stopeczki - www.gdom.pl domy bez pośrednik 4:1

68e minuut.
Miąskiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Miąskiewicz geeft een lange en hoge pass. Drougas is nu in balbezit. Drougas haalt uit met een fantastische trap. Malgrati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stopeczki - www.gdom.pl domy bez pośrednik 5:1

86e minuut.
Ardiles geeft een lange en hoge pass. Daar is Mocanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocanu geeft een hoge lob. Coudray is nu in balbezit. Coudray draait met de bal, schiet en ... Malgrati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Mocanu met een sublieme pass. Konarek is nu in balbezit. Konarek met een sublieme pass. Atun bereikt de bal nog maar net als eerste. Atun schiet op doel. Malgrati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drougas bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Drougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Drougas schiet op doel. Paal! Malgrati maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stopeczki 46%, www.gdom.pl domy bez pośrednik 54%.
Stopeczki - www.gdom.pl domy bez pośrednik 5:1