Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 20:14
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.55 [del]
  • Stadion: Podzamcze
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 13712
FC Imperium Huragan Poizdów
jakub 442 Tactiek 1 off
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.7 gemiddelde waardering 59.6
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Kurbağa rent richting de bal. Kurbağa passt de bal zonder na te denken. Cellier met een sublieme pass. Barac rent richting de bal. Barac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore draait met de bal, schiet en ... Schlachter speelt de bal door. Dascălu kopt de bal weg. Jaunkalns is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Franičević passt de bal met de wreef. Kurbağa geeft een lange en hoge pass. Barac bereikt de bal nog maar net als eerste. Barac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - Huragan Poizdów 0:1

25e minuut.
Sikelianos geeft een lange en hoge pass. Franičević is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaunkalns. Jaunkalns krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Dascălu probeert naar een medespeler te passen. Idígoras is nu in balbezit. Idígoras passt de bal zonder na te denken. Jaunkalns bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaunkalns geeft de bal voor. Duarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kurbağa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lars verovert de bal door een tackle van achteren. Lars schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Imperium - Huragan Poizdów 1:1

37e minuut.
Foresti controleert de bal met de borst. Foresti verovert de bal door een tackle van achteren. Semmerl speelt de bal door. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbağa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbağa passt de bal met de wreef. Barac bereikt de bal nog maar net als eerste. Barac draait met de bal, schiet en ... Schlachter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bảo Quốc met een sublieme pass. Daar is Bălţeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semmerl rent richting de bal. Semmerl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Imperium 57%, Huragan Poizdów 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Imperium - Huragan Poizdów 1:1

47e minuut.
Bălţeanu is nu in balbezit. Bălţeanu speelt de bal door. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore schiet op doel. Schlachter probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Dascălu onderschept slim de pass. Dascălu passt de bal met de wreef. Jaunkalns is nu in balbezit. Jaunkalns schiet op doel. Duarte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - Huragan Poizdów 2:1

55e minuut.
Cellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellier passt de bal zonder na te denken. Sikelianos rent richting de bal. Barac verovert de bal door een tackle van achteren. Barac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Imperium - Huragan Poizdów 2:2

64e minuut.
Foresti heeft problemen om de bal te vangen. Lars is nu in balbezit. Idígoras met een sublieme pass. Jaunkalns bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaunkalns haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore onderschept slim de pass. Sansalvatore met een sublieme pass. Bălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţeanu geeft een lange en hoge pass. Schlachter bokst de bal weg.

77e minuut.
Cellier is nu in balbezit. Achim rent richting de bal. Achim passt de bal in één keer door. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - Huragan Poizdów 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Imperium 56%, Huragan Poizdów 44%.
FC Imperium - Huragan Poizdów 2:3