Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan Poizdów FC Imperium
1 off Tactiek jakub 442
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.2 gemiddelde waardering 56.1
uitstekend Schieten solide
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Achim geeft een hoge lob. Magowski rent richting de bal. Sansalvatore onderschept slim de pass. Sansalvatore draait met de bal, schiet en ... Schlachter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Poizdów - FC Imperium 1:0

8e minuut.
Semmerl kopt de bal weg. Dimitrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellier onderschept slim de pass. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap. Schlachter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

11e minuut.
Bảo Quốc geeft de bal voor. Aldavert kopt de bal weg. Jaunkalns bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaunkalns schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huragan Poizdów - FC Imperium 1:1

16e minuut.
Bảo Quốc onderschept slim de pass. Bảo Quốc passt de bal in één keer door. Kurbağa rent richting de bal. Kurbağa geeft de bal voor. Barac springt en kopt de bal. Schlachter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Wattez passt de bal in één keer door. Idígoras speelt de bal door. Aldavert is nu in balbezit. Aldavert geeft een hoge lob. Jaunkalns springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sansalvatore met een sublieme pass. Daar is Barac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sikelianos rent richting de bal. Barac onderschept slim de pass. Barac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bălţeanu speelt de bal door. Barac bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikelianos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barac raakt geblesseerd tijdens het duel. Sansalvatore legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Poizdów - FC Imperium 2:1

27e minuut.
Bảo Quốc geeft een lange en hoge pass. Umans kopt de bal weg. Klungelig pakt Bălţeanu de bal. Achim is nu in balbezit. Achim passt de bal in één keer door. Schlachter bokst de bal weg. Sansalvatore rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Poizdów - FC Imperium 3:1

33e minuut.
Schlachter trapt de bal weg van het doel. Semmerl rent richting de bal. Semmerl probeert naar een medespeler te passen. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bảo Quốc controleert de bal met de borst. Sansalvatore rent richting de bal. Dimitrov is nu in balbezit. Sansalvatore onderschept slim de pass. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap. Schlachter bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Poizdów 40%, FC Imperium 60%.
Huragan Poizdów - FC Imperium 3:1

49e minuut.
Umans speelt de bal door. Bălţeanu probeert naar een medespeler te passen. Semmerl met een sublieme pass. Sansalvatore rent richting de bal. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap. Schlachter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Wattez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellier onderschept slim de pass. Cellier passt de bal met de wreef. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Semmerl rent richting de bal. Semmerl geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kurbağa de bal. Barac rent richting de bal. Barac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Achim is nu in balbezit. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore schiet op doel. Schlachter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Poizdów - FC Imperium 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Poizdów 34%, FC Imperium 66%.
Huragan Poizdów - FC Imperium 4:1