Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 20:22
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.55 [del]
  • Stadion: w piwnicy
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 15956
Fc Piwnica Skolls Team
PWNC_niepalna Tactiek 03
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.7 gemiddelde waardering 56.2
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Yalong speelt de bal door. Colmenares is nu in balbezit. Colmenares met een sublieme pass. Dixon rent richting de bal. Dixon haalt uit met een fantastische trap. Wiercioch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Coca is nu in balbezit. Coca geeft de bal voor. Daar is Cichosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grajkowski is nu in balbezit. Grajkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ratatas speelt de bal door. Pérez is nu in balbezit. Pérez passt de bal met de wreef. Michail is nu in balbezit. Michail haalt uit met een fantastische trap. Raucher bokst de bal weg.

20e minuut.
Altrichter met een sublieme pass. Yalong is nu in balbezit. Yalong met een sublieme pass. Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos haalt uit met een fantastische trap. Wiercioch bokst de bal weg.

26e minuut.
Patoń verovert de bal door een tackle van achteren. Sejas begaat een overtreding. Patoń is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bourdon met een snel genomen vrije trap. Dixon kopt de bal weg. Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Coca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colmenares rent richting de bal. Colmenares geeft de bal voor. Dodos heeft problemen om de bal te vangen. Dodos schiet op doel. Wiercioch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Colmenares is nu in balbezit. Colmenares met een sublieme pass. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon schiet op doel. Wiercioch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - Skolls Team 1:0

35e minuut.
Dixon is nu in balbezit. Stępkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dixon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dixon neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Wiercioch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - Skolls Team 2:0

36e minuut.
Sejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejas passt de bal met de wreef. Michail bereikt de bal nog maar net als eerste. Michail draait met de bal, schiet en ... Bourdon probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chasqueira speelt de bal door. Altrichter is nu in balbezit. Altrichter passt de bal met de wreef. Dixon rent richting de bal. Dixon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wiercioch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Piwnica 43%, Skolls Team 57%.
Fc Piwnica - Skolls Team 2:0

53e minuut.
Kovanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovanda passt de bal in één keer door. Pérez speelt de bal door. Grajkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grajkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - Skolls Team 2:1

59e minuut.
Dixon rent richting de bal. Dixon passt de bal met de wreef. Altrichter probeert naar een medespeler te passen. Dodos is nu in balbezit. Dodos haalt uit met een fantastische trap. Wiercioch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Bourdon geeft de bal voor. Colmenares is nu in balbezit. Colmenares passt de bal met de wreef. Dixon is nu in balbezit. Dixon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ratatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalong verovert de bal door een tackle van achteren. Yalong speelt de bal door. Dixon rent richting de bal. Dixon draait met de bal, schiet en ... Wiercioch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dodos rent richting de bal. Dodos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - Skolls Team 3:1

81e minuut.
Chasqueira is nu in balbezit. Chasqueira geeft de bal voor. Altrichter kopt de bal weg. Yalong geeft een hoge lob. Dixon maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ratatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalong onderschept slim de pass. Yalong met een sublieme pass. Dixon rent richting de bal. Dixon draait met de bal, schiet en ... Wiercioch bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Piwnica 42%, Skolls Team 58%.
Fc Piwnica - Skolls Team 3:1