Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CARLSBERG KURZA GÓRA Ogniste Fallusy
fredek Tactiek 4213
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.4 gemiddelde waardering 61.4
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Paź passt de bal zonder na te denken. Krentusz probeert naar een medespeler te passen. Galiński is nu in balbezit. Galiński geeft een hoge lob. Cvetev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Paź is nu in balbezit. Paź geeft een lange en hoge pass. Fikar kan de bal niet met de borst controleren. Fikar haalt uit met een fantastische trap. Ånestad maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Galiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trombas de bal. Fikar rent richting de bal. Fikar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Ogniste Fallusy 0:1

25e minuut.
Paź verovert de bal door een tackle van achteren. Ubillús bereikt de bal nog maar net als eerste. Paź onderschept slim de pass. Paź geeft een lange en hoge pass. Cvetev springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Krentusz probeert naar een medespeler te passen. Galiński speelt de bal door. Fikar is nu in balbezit. Fikar haalt uit met een fantastische trap. Ånestad maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Mandżejewski kopt de bal weg. Stafik is nu in balbezit. Stafik geeft een hoge lob. Fikar kopt de bal weg. Cvetev is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rauam rent richting de bal. Cvetev verovert de bal door een tackle van achteren. Cvetev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Ogniste Fallusy 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CARLSBERG KURZA GÓRA 60%, Ogniste Fallusy 40%.
CARLSBERG KURZA GÓRA - Ogniste Fallusy 0:2

48e minuut.
Korzeniewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Janeczko komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Fikar is nu in balbezit. Fikar schiet op doel. Trombas probeert de bal met de borst te controleren. Cvetev is nu in balbezit. Cvetev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Rauam probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dobrava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrava geeft een hoge lob. Bachár rent richting de bal. Bachár schiet op doel. Kazda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Ubillús speelt de bal door. Órdenes rent richting de bal. Thielen verovert de bal door een tackle van achteren. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor haalt uit met een fantastische trap. Kazda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Janeczko is nu in balbezit. Bachár onderschept slim de pass. Bachár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Ogniste Fallusy 1:2

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobrinoiu komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Paź raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Klimowicz komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Rauam bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetev onderschept slim de pass. Condrea geeft een lange en hoge pass. Janeczko geeft de bal voor. Fikar krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Mandżejewski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Galiński de bal. Galiński passt de bal zonder na te denken. Cvetev is nu in balbezit. Cvetev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Doeltrap. Zaucha komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Stafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafik passt de bal zonder na te denken. Galiński rent richting de bal. Galiński geeft een lange en hoge pass. Cvetev krijgt zijn hoofd ertegen. Ånestad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Klimowicz passt de bal in één keer door. Krentusz is nu in balbezit. Krentusz speelt de bal door. Bachár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachár haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Bachár bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachár tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bachár krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Krentusz is nu in balbezit. Krentusz geeft een hoge lob. Jelenković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cvetev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Dobrinoiu heeft problemen om de bal te vangen. Galiński verovert de bal door een tackle van achteren. Galiński probeert naar een medespeler te passen. Cvetev is nu in balbezit. Cvetev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CARLSBERG KURZA GÓRA 53%, Ogniste Fallusy 47%.
CARLSBERG KURZA GÓRA - Ogniste Fallusy 1:2