Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogniste Fallusy CARLSBERG KURZA GÓRA
4213 Tactiek fredek
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
20 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
61.5 gemiddelde waardering 56.8
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Villamayor kopt de bal weg. Thielen rent richting de bal. Órdenes onderschept slim de pass. Órdenes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - CARLSBERG KURZA GÓRA 0:1

2e minuut.
Fikar probeert naar een medespeler te passen. Galiński rent richting de bal. Galiński probeert naar een medespeler te passen. Cvetev rent richting de bal. Cvetev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Condrea probeert naar een medespeler te passen. Şener heeft problemen om de bal te vangen. Stafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafik geeft de bal voor. Fikar rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Daar is Mandżejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandżejewski met een sublieme pass. Galiński speelt de bal door. Cvetev is nu in balbezit. Cvetev haalt uit met een fantastische trap. Holden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Condrea passt de bal in één keer door. Dobrava rent richting de bal. Krusiński speelt de bal door. Órdenes heeft problemen om de bal te vangen. Órdenes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Dobrava kopt de bal weg. Stafik geeft de bal voor. Rauam kopt de bal weg. Galiński geeft een hoge lob. Cvetev maakt een snoekduik en kopt de bal. Holden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Thielen geeft de bal voor. Kľúčovský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiński geeft een hoge lob. Cvetev krijgt zijn hoofd ertegen. Holden bokst de bal weg. Fikar springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Stafik passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Krentusz de bal onder controle te krijgen. Galiński geeft een lange en hoge pass. Cvetev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ogniste Fallusy - CARLSBERG KURZA GÓRA 1:1

24e minuut.
Dobrava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Condrea geeft de bal voor. Klimowicz heeft problemen om de bal te vangen. Villamayor is nu in balbezit. Villamayor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Krentusz onderschept slim de pass. Krentusz passt de bal met de wreef. Galiński is nu in balbezit. Galiński geeft een hoge lob. Cvetev maakt een snoekduik en kopt de bal. Holden bokst de bal weg.

36e minuut.
Rauam verovert de bal door een tackle van achteren. Rauam speelt de bal door. Órdenes geeft de bal voor. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogniste Fallusy 49%, CARLSBERG KURZA GÓRA 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ogniste Fallusy - CARLSBERG KURZA GÓRA 1:1

53e minuut.
Inworp. Larco komt het veld opgelopen. Şener met de inworp. Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafik maakt een afschuwelijke overtreding. Stafik krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Galiński rent richting de bal. Galiński geeft een hoge lob. Cvetev is nu in balbezit. Cvetev schiet op doel. Holden probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Dobrava verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrava probeert naar een medespeler te passen. Larco bereikt de bal nog maar net als eerste. Larco haalt uit met een fantastische trap. Kazda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - CARLSBERG KURZA GÓRA 1:2

72e minuut.
Stafik passt de bal in één keer door. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur geeft een hoge lob. Fikar rent richting de bal. Fikar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Jelenković raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dobrinoiu komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Galiński geeft de bal voor. Daar is Mansur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvetev is nu in balbezit. Cvetev draait met de bal, schiet en ... Holden maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Fikar rent richting de bal. Fikar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ogniste Fallusy - CARLSBERG KURZA GÓRA 2:2

85e minuut.
Şener met een sublieme pass. Daar is Dobrinoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrinoiu geeft een lange en hoge pass. Larco bereikt de bal nog maar net als eerste. Larco schiet op doel. Kazda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Stafik speelt de bal door. Galiński rent richting de bal. Galiński met een sublieme pass. Cvetev is nu in balbezit. Cvetev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Thielen probeert naar een medespeler te passen. Rauam is nu in balbezit. Rauam passt de bal met de wreef. Cvetev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Krusiński geeft de bal voor. Fikar is nu in balbezit. Met opzet legt Mansur zijn tegenspeler op de grond. Fikar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Krusiński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Galiński heeft problemen om de bal te vangen. Galiński geeft de bal voor. Cvetev springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogniste Fallusy 50%, CARLSBERG KURZA GÓRA 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ogniste Fallusy - CARLSBERG KURZA GÓRA 2:2