Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan Poizdów www.gdom.pl domy bez pośrednik
1 off Tactiek 12-10-2018
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 2
59.9 gemiddelde waardering 59.8
excellent Schieten excellent
solid Passen solid
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Sygiet passt de bal in één keer door. Larraza speelt de bal door. Haentjens rent richting de bal. Haentjens draait met de bal, schiet en ... Duarte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Poizdów - www.gdom.pl domy bez pośrednik 0:1

5e minuut.
Cellier geeft de bal voor. Ardiles rent richting de bal. Sansalvatore verovert de bal door een tackle van achteren. Sansalvatore schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Klungelig pakt Franičević de bal. Umans bereikt de bal nog maar net als eerste. Makovi onderschept slim de pass. Makovi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Iorio met een sublieme pass. Duarte met een sublieme pass. Ardiles rent richting de bal. Sansalvatore onderschept slim de pass. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Sansalvatore is nu in balbezit. Dahr is nu in balbezit. Sansalvatore onderschept slim de pass. Klungelig pakt Sansalvatore de bal. Sansalvatore draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Sygiet probeert naar een medespeler te passen. Dahr met een sublieme pass. Iorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorio geeft de bal voor. Haentjens springt en kopt de bal. Duarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Iorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorio probeert naar een medespeler te passen. Kurbağa is nu in balbezit. Kurbağa geeft een lange en hoge pass. Sansalvatore krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Umans onderschept slim de pass. Umans geeft de bal voor. Bălţeanu met een sublieme pass. Klungelig pakt Sansalvatore de bal. Sansalvatore schiet op doel. Malgrati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Poizdów 52%, www.gdom.pl domy bez pośrednik 48%.
Huragan Poizdów - www.gdom.pl domy bez pośrednik 0:1

53e minuut.
Kurbağa geeft de bal voor. Barac rent richting de bal. Gloor maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gloor naar de kleedkamers voor een vroege douche.

73e minuut.
Achim speelt de bal door. Barac rent richting de bal. Cellier met een sublieme pass. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap. Malgrati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Semmerl de bal. Semmerl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huragan Poizdów - www.gdom.pl domy bez pośrednik 1:1

74e minuut.
Requejo heeft problemen om de bal te vangen. Requejo met een sublieme pass. Semmerl probeert naar een medespeler te passen. Sansalvatore rent richting de bal. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap. Malgrati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Poizdów - www.gdom.pl domy bez pośrednik 2:1

78e minuut.
Iorio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Queiroz is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Foresti ... Strafschop! Queiroz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Makovi neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huragan Poizdów - www.gdom.pl domy bez pośrednik 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Poizdów 38%, www.gdom.pl domy bez pośrednik 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Huragan Poizdów - www.gdom.pl domy bez pośrednik 2:2