Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stopeczki FC Imperium
4-2-3-1 Tactiek jakub 442
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 56.4
uitmuntend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen goed


2e minuut.
Idígoras passt de bal zonder na te denken. Wattez rent richting de bal. Wattez passt de bal met de wreef. Jaunkalns bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaunkalns draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Morski kopt de bal weg. Wattez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coudray. Coudray krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Idígoras is nu in balbezit. Kwiatkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiatkowski passt de bal zonder na te denken. Atun bereikt de bal nog maar net als eerste. Atun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Morski met een sublieme pass. Atun is nu in balbezit. Atun passt de bal in één keer door. Drougas is nu in balbezit. Drougas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Coudray passt de bal zonder na te denken. Atun rent richting de bal. Drougas rent richting de bal. Drougas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stopeczki - FC Imperium 1:0

19e minuut.
Atun met een snelle inworp. Kwiatkowski geeft de bal voor. Bảo Quốc heeft problemen om de bal te vangen. Drougas is nu in balbezit. Drougas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Kwiatkowski is nu in balbezit. Kwiatkowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Drougas de bal. Drougas haalt uit met een fantastische trap. Schlachter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stopeczki - FC Imperium 2:0

22e minuut.
Konarek rent richting de bal. Jaunkalns verovert de bal door een tackle van achteren. Jaunkalns geeft een hoge lob. Aldavert maakt een snoekduik en kopt de bal. Gottlieb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stopeczki - FC Imperium 2:1

29e minuut.
Aldavert is nu in balbezit. Aldavert passt de bal zonder na te denken. Jaunkalns rent richting de bal. Jaunkalns haalt uit met een fantastische trap. Gottlieb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stopeczki - FC Imperium 2:2

31e minuut.
Klungelig pakt Mocanu de bal. Wattez is nu in balbezit. Bartucci is nu in balbezit. Aldavert onderschept slim de pass. Aldavert haalt uit met een fantastische trap. Gottlieb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miąskiewicz kopt de bal weg. Aldavert is nu in balbezit. Aldavert schiet op doel. Gottlieb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stopeczki - FC Imperium 2:3

37e minuut.
Coudray is nu in balbezit. Coudray passt de bal zonder na te denken. Kwiatkowski speelt de bal door. Drougas is nu in balbezit. Drougas haalt uit met een fantastische trap. Schlachter bokst de bal weg.

42e minuut.
García zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atun rent richting de bal. Met opzet legt Magowski zijn tegenspeler op de grond. Magowski krijgt een gele kaart. Atun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Atun komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mocanu met een sublieme pass. Coudray is nu in balbezit. Sikelianos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coudray is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drougas neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stopeczki - FC Imperium 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stopeczki 43%, FC Imperium 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stopeczki - FC Imperium 3:3

53e minuut.
Coudray passt de bal met de wreef. Kwiatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatkowski passt de bal zonder na te denken. Drougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Drougas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stopeczki - FC Imperium 4:3

56e minuut.
Drougas rent richting de bal. Kwiatkowski is nu in balbezit. Drougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Drougas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stopeczki - FC Imperium 5:3

59e minuut.
Kwiatkowski is nu in balbezit. Kwiatkowski passt de bal zonder na te denken. Coudray rent richting de bal. Coudray draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stopeczki - FC Imperium 6:3

60e minuut.
Idígoras probeert naar een medespeler te passen. Wattez rent richting de bal. Wattez passt de bal zonder na te denken. Dascălu rent richting de bal. Dascălu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Atun kopt de bal weg. Drougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikelianos begaat een overtreding. Drougas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kwiatkowski wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Konarek probeert naar een medespeler te passen. Daar is García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García geeft een hoge lob. Drougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Drougas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kwiatkowski is nu in balbezit. Dimitrov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kwiatkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dimitrov met een sublieme pass. Drougas neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.

74e minuut.
Miąskiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaunkalns verovert de bal door een tackle van achteren. Morski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Morski krijgt een gele kaart. Jaunkalns is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Idígoras kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Gottlieb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Idígoras is nu in balbezit. Idígoras schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Jaunkalns bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaunkalns draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
García rent richting de bal. Klungelig pakt Konarek de bal. Idígoras probeert naar een medespeler te passen. Wattez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattez geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Kwiatkowski met een sublieme pass. Atun rent richting de bal. Atun geeft een hoge lob. Drougas maakt een snoekduik en kopt de bal. Schlachter probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bảo Quốc geeft een lange en hoge pass. Bartucci geeft de bal voor. Bảo Quốc controleert de bal met de borst. Drougas rent richting de bal. Drougas haalt uit met een fantastische trap. Schlachter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stopeczki 33%, FC Imperium 67%.
Stopeczki - FC Imperium 6:3