Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 20:19
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.55 [del]
  • Stadion: Podzamcze
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 14617
FC Imperium Stopeczki
jakub 442 Tactiek 4-2-3-1
48% Balbezit 52%
71% Spel op eigen helft 29%
6 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.3 gemiddelde waardering 62.1
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Morski geeft de bal voor. Coudray rent richting de bal. Kwiatkowski probeert naar een medespeler te passen. Drougas is nu in balbezit. Drougas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - Stopeczki 0:1

7e minuut.
Kwiatkowski probeert naar een medespeler te passen. Atun heeft problemen om de bal te vangen. Bảo Quốc onderschept slim de pass. Kwiatkowski geeft de bal voor. Drougas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García passt de bal in één keer door. Daar is Konarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konarek geeft de bal voor. Drougas krijgt zijn hoofd ertegen. Schlachter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Kwiatkowski speelt de bal door. Coudray bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wattez krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Daar is Coudray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coudray passt de bal in één keer door. Daar is Atun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drougas rent richting de bal. Drougas schiet op doel. Schlachter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Mocanu heeft problemen om de bal te vangen. Kwiatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatkowski passt de bal in één keer door. Atun is nu in balbezit. Atun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Konarek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kwiatkowski de bal. Kwiatkowski passt de bal zonder na te denken. Atun is nu in balbezit. Atun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Inworp. García met de inworp. Atun rent richting de bal. Atun draait met de bal, schiet en ... Sikelianos kopt de bal weg. Schlachter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Bảo Quốc kopt de bal weg. Wattez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattez geeft de bal voor. Jaunkalns rent richting de bal. Jaunkalns draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Aldavert is nu in balbezit. Morski verovert de bal door een tackle van achteren. Morski probeert naar een medespeler te passen. Drougas rent richting de bal. Drougas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Imperium 75%, Stopeczki 25%.
FC Imperium - Stopeczki 0:1

46e minuut.
Kwiatkowski speelt de bal door. Drougas is nu in balbezit. Drougas passt de bal met de wreef. Daar is Coudray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coudray schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Miąskiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Miąskiewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Atun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drougas is nu in balbezit. Drougas draait met de bal, schiet en ... Schlachter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Sanesi geeft een hoge lob. Wattez is nu in balbezit. Bartucci verovert de bal door een tackle van achteren. Bartucci geeft een lange en hoge pass. Drougas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Mocanu passt de bal zonder na te denken. Coudray is nu in balbezit. Sanesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudray verovert de bal door een tackle van achteren. Coudray haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Idígoras rent richting de bal. Kwiatkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiatkowski probeert naar een medespeler te passen. Coudray rent richting de bal. Coudray schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - Stopeczki 0:2

62e minuut.
Atun passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kwiatkowski de bal. Kwiatkowski geeft een lange en hoge pass. Drougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Drougas schiet op doel. Schlachter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Konarek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Atun de bal. Kwiatkowski probeert naar een medespeler te passen. Coudray bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudray schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Aldavert krijgt zijn hoofd ertegen. Jaunkalns kopt de bal weg. Klungelig pakt Morski de bal. Aldavert rent richting de bal. Aldavert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - Stopeczki 1:2

70e minuut.
Coudray bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sanesi. Coudray is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mocanu met een snel genomen vrije trap. Drougas krijgt zijn hoofd ertegen. Schlachter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - Stopeczki 1:3

72e minuut.
Wattez is nu in balbezit. Mocanu geeft een lange en hoge pass. Drougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Drougas haalt uit met een fantastische trap. Schlachter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gottlieb trapt de bal weg van het doel. Kwiatkowski kopt de bal weg. Drougas rent richting de bal. Drougas haalt uit met een fantastische trap. Schlachter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - Stopeczki 1:4

76e minuut.
Coudray heeft problemen om de bal te vangen. Coudray met een sublieme pass. Drougas speelt de bal door. Atun rent richting de bal. Atun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Schlachter trapt de bal weg. Mocanu kopt de bal weg. Sanesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudray verovert de bal door een tackle van achteren. Coudray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Coudray bereikt de bal nog maar net als eerste. Coudray passt de bal met de wreef. Drougas is nu in balbezit. Drougas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - Stopeczki 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Imperium 67%, Stopeczki 33%.
FC Imperium - Stopeczki 1:5