Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skolls Team Ogniste Fallusy
523 Tactiek 4213
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
55 gemiddelde waardering 61.7
very good Schieten outstanding
good Passen very good
excellent Verdedigen good


3e minuut.
Krusiński geeft een lange en hoge pass. Galiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ślepecki. Ślepecki krijgt een gele kaart. Galiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galiński met een snel genomen vrije trap. Cvetev maakt een snoekduik en kopt de bal. Wiercioch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Cvetev kopt de bal weg. Galiński is nu in balbezit. Galiński geeft een lange en hoge pass. Cvetev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skolls Team - Ogniste Fallusy 0:1

15e minuut.
Thielen geeft de bal voor. Inworp. Sokolowski met de inworp. Renard is nu in balbezit. Renard geeft een hoge lob. Kazda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Galiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Galiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galiński met een sublieme pass. Fikar is nu in balbezit. Fikar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Galiński neemt de hoekschop. Cvetev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skolls Team - Ogniste Fallusy 0:2

18e minuut.
Mandżejewski rent richting de bal. Mandżejewski geeft een lange en hoge pass. Cvetev is nu in balbezit. Cvetev draait met de bal, schiet en ... Wiercioch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skolls Team - Ogniste Fallusy 0:3

23e minuut.
Stafik geeft een hoge lob. Galiński rent richting de bal. Galiński passt de bal in één keer door. Cvetev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skolls Team - Ogniste Fallusy 0:4

40e minuut.
Krentusz onderschept slim de pass. Krentusz geeft een lange en hoge pass. Cvetev is nu in balbezit. Cvetev schiet op doel. Wiercioch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skolls Team - Ogniste Fallusy 0:5

40e minuut.
Sejas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stępkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sejas rent richting de bal. Cvetev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wiercioch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skolls Team - Ogniste Fallusy 0:6

43e minuut.
Gordić kopt de bal weg. Sejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejas speelt de bal door. Michail rent richting de bal. Michail haalt uit met een fantastische trap. Kazda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Cvetev verovert de bal door een tackle van achteren. Sejas verovert de bal door een tackle van achteren. Sejas met een sublieme pass. Renard is nu in balbezit. Renard schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skolls Team 47%, Ogniste Fallusy 53%.
Skolls Team - Ogniste Fallusy 0:6

48e minuut.
Coca bereikt de bal nog maar net als eerste. Michail is nu in balbezit. Renard bereikt de bal nog maar net als eerste. Michail bereikt de bal nog maar net als eerste. Michail schiet op doel. Kazda bokst de bal weg.

51e minuut.
Renard rent richting de bal. Krusiński speelt de bal door. Stafik speelt de bal door. Cvetev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Thielen speelt de bal door. Galiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiński geeft de bal voor. Cvetev krijgt zijn hoofd ertegen. Wiercioch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Czerkas de bal. Klimowicz geeft een lange en hoge pass. Stępkowski is nu in balbezit. Fikar onderschept slim de pass. Fikar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Coca is nu in balbezit. Czerkas is nu in balbezit. Czerkas geeft een hoge lob. Renard rent richting de bal. Renard haalt uit met een fantastische trap. Kazda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Ślepecki is nu in balbezit. Ślepecki geeft een hoge lob. Mandżejewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Renard bereikt de bal nog maar net als eerste. Renard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Stafik passt de bal in één keer door. Fikar is nu in balbezit. Stępkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fikar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krentusz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Wiercioch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skolls Team - Ogniste Fallusy 0:7

72e minuut.
Krentusz rent richting de bal. Fikar rent richting de bal. Cvetev rent richting de bal. Cvetev draait met de bal, schiet en ... Wiercioch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skolls Team - Ogniste Fallusy 0:8

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Galiński stond buitenspel. Sokolowski neemt vlug de vrije trap. Thielen is nu in balbezit. Michail verovert de bal door een tackle van achteren. Michail schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Coca met een sublieme pass. Klimowicz geeft de bal voor. Gordić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejas verovert de bal door een tackle van achteren. Sejas speelt de bal door. Renard is nu in balbezit. Renard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skolls Team 46%, Ogniste Fallusy 54%.
Skolls Team - Ogniste Fallusy 0:8