Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 20:12
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.55 [del]
  • Stadion: w piwnicy
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 37553
Fc Piwnica CARLSBERG KURZA GÓRA
PWNC_niepalna Tactiek fredek
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
62.9 gemiddelde waardering 58.5
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Dastarac onderschept slim de pass. Dastarac speelt de bal door. Mansur rent richting de bal. Dixon verovert de bal door een tackle van achteren. Dixon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Dobrava is nu in balbezit. Altrichter onderschept slim de pass. Altrichter geeft een lange en hoge pass. Dixon rent richting de bal. Dixon schiet op doel. Ånestad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Ołówek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur rent richting de bal. Ołówek verovert de bal door een tackle van achteren. Ołówek geeft een lange en hoge pass. Carmitru krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Patoń onderschept slim de pass. Condrea is nu in balbezit. Condrea passt de bal in één keer door. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor draait met de bal, schiet en ... Borgo bokst de bal weg.

32e minuut.
Rauam geeft een lange en hoge pass. Dastarac probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dixon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yalong geeft een hoge lob. Carmitru springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rauam geeft de bal voor. Villamayor kopt de bal weg. Bachár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - CARLSBERG KURZA GÓRA 0:1

40e minuut.
Dastarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachár verovert de bal door een tackle van achteren. Davidi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bachár wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bachár kan niet meer verder spelen. Zaucha komt het veld opgelopen. Villamayor zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Borgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Altrichter bereikt de bal nog maar net als eerste. Altrichter passt de bal in één keer door. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Piwnica - CARLSBERG KURZA GÓRA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Piwnica 55%, CARLSBERG KURZA GÓRA 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Piwnica - CARLSBERG KURZA GÓRA 1:1

46e minuut.
Zaucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalong verovert de bal door een tackle van achteren. Yalong met een sublieme pass. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Mansur de bal. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauam begaat een overtreding. Dixon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dixon komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Dastarac is nu in balbezit. Dastarac passt de bal met de wreef. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon is nu in balbezit. Dixon draait met de bal, schiet en ... Ånestad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Inworp. Larco komt het veld opgelopen. Patoń raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bourdon komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobrinoiu komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Carmitru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dodos komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Yalong geeft de bal voor. Kľúčovský kopt de bal weg. Yalong speelt de bal door. Dixon is nu in balbezit. Dixon haalt uit met een fantastische trap. Ånestad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Piwnica 38%, CARLSBERG KURZA GÓRA 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Piwnica - CARLSBERG KURZA GÓRA 1:1