Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Krikos Legion
Ancyki Tactiek >433
37% Balbezit 63%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 5
28.8 gemiddelde waardering 56.9
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Sanz probeert naar een medespeler te passen. Alemdar is nu in balbezit. Alemdar geeft de bal voor. Ştefan is nu in balbezit. Ştefan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Reyer met een harde bal richting middenveld. Alemdar rent richting de bal. Alemdar geeft een lange en hoge pass. Câţanu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Alemdar geeft een hoge lob. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu draait met de bal, schiet en ... Buszka probeert de bal aan de voet te houden. Reyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Legion 0:1

5e minuut.
Piva geeft de bal voor. Petroulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Petroulas geeft een lange en hoge pass. Ştefan is nu in balbezit. Ştefan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reyer probeert naar een medespeler te passen. Wojciulewicz kopt de bal weg. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu schiet op doel. Reyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Legion 0:2

7e minuut.
Lendoiro passt de bal in één keer door. Kubacki met een sublieme pass. Kwaśny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśny geeft een lange en hoge pass. Garnier springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Inworp. Wojciulewicz met de inworp. Petroulas is nu in balbezit. Petroulas geeft de bal voor. Ştefan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lendoiro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Câţanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Câţanu wilt de vrije trap nemen. Lendoiro probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

20e minuut.
Piva heeft problemen om de bal te vangen. Reyer speelt de bal door. Alemdar kopt de bal weg. Câţanu rent richting de bal. Câţanu draait met de bal, schiet en ... Reyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alemdar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Jenei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu schiet op doel. Reyer bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wojciulewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ratyński heeft problemen om de bal te vangen. Alemdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemdar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciulewicz geeft de bal voor. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Jegliński de bal. Ştefan is nu in balbezit. Ştefan schiet op doel. Reyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alemdar zal de hoekschop nemen. Petroulas kopt de bal weg. Kubacki probeert de bal met de borst te controleren. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Alemdar geeft de bal voor. Wojciulewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Jegliński de bal. Ştefan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefan haalt uit met een fantastische trap. Reyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Vörös met een sublieme pass. Câţanu rent richting de bal. Lendoiro is nu in balbezit. Câţanu verovert de bal door een tackle van achteren. Câţanu schiet op doel. Reyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Reyer niet meer kan verder spelen. Szerc komt het veld opgelopen. Sanz neemt vlug de vrije trap. Alemdar kopt de bal weg. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Legion 0:3

41e minuut.
Lendoiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemdar onderschept slim de pass. Kubacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemdar onderschept slim de pass. Alemdar draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Legion 0:4

45e minuut.
Piva bereikt de bal nog maar net als eerste. Petroulas verovert de bal door een tackle van achteren. Petroulas probeert naar een medespeler te passen. Ştefan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 75%, Legion 25%.
FC Krikos - Legion 0:4

46e minuut.
Kargaja komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Petroulas is nu in balbezit. Petroulas geeft een lange en hoge pass. Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciulewicz haalt uit met een fantastische trap. Szerc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Legion 0:5

52e minuut.
Kargaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargaja geeft een hoge lob. Lendoiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu schiet op doel. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Szerc speelt de bal door. Lendoiro kopt de bal weg. Câţanu rent richting de bal. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. Szerc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Legion 0:6

61e minuut.
Sanz rent richting de bal. Sanz speelt de bal door. Wojciulewicz is nu in balbezit. Câţanu rent richting de bal. Câţanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Petroulas kopt de bal weg. Wojciulewicz rent richting de bal. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Legion 0:7

69e minuut.
Sanz speelt de bal door. Kargaja is nu in balbezit. Kargaja probeert naar een medespeler te passen. Câţanu rent richting de bal. Câţanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kubacki met een sublieme pass. Kwaśny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanz maakt een afschuwelijke overtreding. Sanz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Kwaśny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kubacki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kwaśny met een sublieme pass. Jenei is nu in balbezit. Jenei geeft de bal voor. Vestervig bokst de bal weg.

75e minuut.
Wojciulewicz rent richting de bal. Wojciulewicz passt de bal zonder na te denken. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Legion 0:8

79e minuut.
Maliszewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kargaja is nu in balbezit. Kargaja probeert naar een medespeler te passen. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. Szerc bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 56%, Legion 44%.
FC Krikos - Legion 0:8