Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fresh Apple Sun FC Zacier
new concept 2 Tactiek Arcada451
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
59 gemiddelde waardering 62.6
solid Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


8e minuut.
Van de Verre geeft de bal voor. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karikas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kantar krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Cantón speelt de bal door. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beffort. Kantar raakt geblesseerd tijdens het duel. Cantón komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
De Canck verovert de bal door een tackle van achteren. De Canck geeft een lange en hoge pass. Dunne controleert de bal met de borst. Giegerich rent richting de bal. Giegerich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Dankó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantar is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Secară zal de hoekschop nemen. Karikas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fresh Apple Sun - FC Zacier 0:1

23e minuut.
Cantón passt de bal met de wreef. Van de Verre bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Verre probeert naar een medespeler te passen. Karikas rent richting de bal. Karikas geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kantar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fresh Apple Sun - FC Zacier 0:2

33e minuut.
Wastelsen rent richting de bal. Giegerich rent richting de bal. Mesa rent richting de bal. Mesa draait met de bal, schiet en ... Humala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fresh Apple Sun - FC Zacier 1:2

34e minuut.
Secară geeft een hoge lob. Daar is Dexue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantar is nu in balbezit. Kantar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fresh Apple Sun - FC Zacier 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fresh Apple Sun 69%, FC Zacier 31%.
Fresh Apple Sun - FC Zacier 1:3

47e minuut.
Łazarz heeft problemen om de bal te vangen. Giegerich bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dunne. Dunne krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Karikas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eberharter komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Wastelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazarz verovert de bal door een tackle van achteren. Łazarz geeft een lange en hoge pass. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Klungelig pakt Mesa de bal. Dunne rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mesa. Mesa krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Eberharter geeft een lange en hoge pass. Hermes kopt de bal weg. Soyan kan de bal niet met de borst controleren. Van de Verre rent richting de bal. Van de Verre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Dubuś rent richting de bal. Dubuś geeft de bal voor. Inworp. Eberharter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van de Verre geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fresh Apple Sun 69%, FC Zacier 31%.
Fresh Apple Sun - FC Zacier 1:3