Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oks Janowo Wróblewo City
OKS Tactiek liga
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
11 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 57.7
very good Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Swędera is nu in balbezit. Swędera geeft de bal voor. Klungelig pakt Pundt de bal. Hampel is nu in balbezit. Hampel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Wróblewo City 1:0

6e minuut.
Szmateła kopt de bal weg. Abutalıbov is nu in balbezit. Abutalıbov geeft een lange en hoge pass. Holmes Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes Otero haalt uit met een fantastische trap. Louwette verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Špoljarić kopt de bal weg. Feith bereikt de bal nog maar net als eerste. Křivka is nu in balbezit. Feith is nu in balbezit. Feith schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Wojdyło is nu in balbezit. Padaratz onderschept slim de pass. Padaratz passt de bal in één keer door. Hampel is nu in balbezit. Hampel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Szmateła geeft de bal voor. Feith kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Belka de bal onder controle te krijgen. Garić rent richting de bal. Garić schiet op doel. Baziak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Umrlić onderschept slim de pass. Umrlić geeft een lange en hoge pass. Hampel is nu in balbezit. Hampel geeft een lange en hoge pass. Holmes Otero maakt een snoekduik en kopt de bal. Louwette kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Feith draait met de bal, schiet en ... Kapeć kopt de bal weg. Feith is nu in balbezit. Feith geeft een lange en hoge pass. Křivka krijgt zijn hoofd ertegen. Baziak bokst de bal weg. Klungelig pakt Kapeć de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Oks Janowo - Wróblewo City 1:1

34e minuut.
Klungelig pakt Holmes Otero de bal. Szmateła bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes Otero onderschept slim de pass. Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel draait met de bal, schiet en ... Louwette kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Cociş is nu in balbezit. Cociş met een sublieme pass. Holmes Otero is nu in balbezit. Holmes Otero draait met de bal, schiet en ... Louwette probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Wróblewo City 2:1

44e minuut.
Špoljarić speelt de bal door. Umrlić rent richting de bal. Feith verovert de bal door een tackle van achteren. Křivka is nu in balbezit. Křivka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oks Janowo 59%, Wróblewo City 41%.
Oks Janowo - Wróblewo City 2:1

48e minuut.
Umrlić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aiftincăi met een snelle inworp. Feith rent richting de bal. Feith geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Pundt kopt de bal weg. Szmateła is nu in balbezit. Holmes Otero onderschept slim de pass. Holmes Otero schiet op doel. Louwette maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Wróblewo City 3:1

75e minuut.
Belka verovert de bal door een tackle van achteren. Kervyn de Lettenhove onderschept slim de pass. Kervyn de Lettenhove speelt de bal door. Špoljarić geeft een hoge lob. Křivka krijgt zijn hoofd ertegen. Baziak bokst de bal weg. Feith rent richting de bal. Feith draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Wróblewo City 3:2

80e minuut.
Garić is nu in balbezit. Kervyn de Lettenhove is nu in balbezit. Kervyn de Lettenhove geeft een hoge lob. Klungelig pakt Feith de bal. Feith haalt uit met een fantastische trap. Baziak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Wojdyło is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Holmes Otero. Wojdyło is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wojdyło zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bociek kopt de bal weg. Feith is nu in balbezit. Feith schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oks Janowo 67%, Wróblewo City 33%.
Oks Janowo - Wróblewo City 3:2