Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wróblewo City Oks Janowo
liga Tactiek OKS
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 51.5
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


17e minuut.
Křivka bereikt de bal nog maar net als eerste. Belka onderschept slim de pass. Belka met een sublieme pass. Holmes Otero rent richting de bal. Holmes Otero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hampel is nu in balbezit. Hampel passt de bal met de wreef. Holmes Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes Otero haalt uit met een fantastische trap. Lami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - Oks Janowo 0:1

21e minuut.
Orimi passt de bal met de wreef. Aiftincăi rent richting de bal. Aiftincăi passt de bal met de wreef. Feith is nu in balbezit. Feith schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aiftincăi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kervyn de Lettenhove rent richting de bal. Orimi is nu in balbezit. Orimi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Belka bereikt de bal nog maar net als eerste. Orimi verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bociek. Bociek krijgt een gele kaart. Orimi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kervyn de Lettenhove komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Hampel rent richting de bal. Pundt geeft een hoge lob. Orimi heeft problemen om de bal te vangen. Křivka rent richting de bal. Křivka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Feith zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aiftincăi met een sublieme pass. Hoàng Thiện probeert naar een medespeler te passen. Orimi heeft problemen om de bal te vangen. Orimi draait met de bal, schiet en ... Baziak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kervyn de Lettenhove geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hoàng Thiện geeft een lange en hoge pass. Křivka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wróblewo City - Oks Janowo 1:1

40e minuut.
Belka rent richting de bal. Orimi verovert de bal door een tackle van achteren. Orimi passt de bal met de wreef. Křivka bereikt de bal nog maar net als eerste. Křivka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Baziak trapt de bal weg. Hoàng Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thiện passt de bal met de wreef. Orimi is nu in balbezit. Orimi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wróblewo City 35%, Oks Janowo 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wróblewo City - Oks Janowo 1:1

51e minuut.
Doeltrap. Kervyn de Lettenhove met een harde bal richting middenveld. Aiftincăi kopt de bal weg. Feith bereikt de bal nog maar net als eerste. Feith geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Umrlić verovert de bal door een tackle van achteren. Padaratz rent richting de bal. Met opzet legt Aiftincăi zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Aiftincăi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Aiftincăi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

55e minuut.
Padaratz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Padaratz met een snel genomen vrije trap. Daar is Hampel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pundt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel onderschept slim de pass. Hampel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Orimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orimi passt de bal in één keer door. Swędera is nu in balbezit. Feith verovert de bal door een tackle van achteren. Feith draait met de bal, schiet en ... Baziak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Abutalıbov is nu in balbezit. Abutalıbov speelt de bal door. Hampel is nu in balbezit. Hampel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Orimi passt de bal met de wreef. Umrlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Křivka onderschept slim de pass. Křivka draait met de bal, schiet en ... Baziak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - Oks Janowo 2:1

77e minuut.
Hampel passt de bal in één keer door. Křivka is nu in balbezit. Křivka passt de bal met de wreef. Orimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orimi draait met de bal, schiet en ... Baziak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Bociek geeft de bal voor. Inworp. Kervyn de Lettenhove met een snelle inworp. Daar is Orimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orimi geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cociş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abutalıbov geeft een hoge lob. Hampel is nu in balbezit. Hampel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wróblewo City - Oks Janowo 2:2

83e minuut.
Daar is Orimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cociş geeft een lange en hoge pass. Orimi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hampel rent richting de bal. Hampel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - Oks Janowo 2:3

85e minuut.
Wojdyło rent richting de bal. Wojdyło passt de bal in één keer door. Kervyn de Lettenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Holmes Otero schiet op doel. Lami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wróblewo City 46%, Oks Janowo 54%.
Wróblewo City - Oks Janowo 2:3