Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duma Wróblewa FC ŁOWICZ 2013
Toudi Tactiek Sweep
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 60.7
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Vierikko probeert naar een medespeler te passen. Dauti is nu in balbezit. Leśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Batatina de bal onder controle te krijgen. Trippier bokst de bal weg.

3e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dauti zal de hoekschop nemen. Leśko kopt de bal weg. Ropoša is nu in balbezit. Ropoša haalt uit met een fantastische trap. Trippier probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Duma Wróblewa - FC ŁOWICZ 2013 1:0

9e minuut.
Leśko is nu in balbezit. Batatina onderschept slim de pass. Batatina speelt de bal door. Temel is nu in balbezit. Temel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Mugueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosik onderschept slim de pass. Jarosik passt de bal zonder na te denken. Duy Hiền is nu in balbezit. Duy Hiền draait met de bal, schiet en ... Mefikowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
van Ewijk passt de bal zonder na te denken. Jarosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền draait met de bal, schiet en ... Mefikowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Duma Wróblewa - FC ŁOWICZ 2013 1:1

19e minuut.
Dauti is nu in balbezit. Dauti met een sublieme pass. Leśko is nu in balbezit. Ropoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropoša draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Batatina verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Duma Wróblewa - FC ŁOWICZ 2013 2:1

24e minuut.
Jarosik met een sublieme pass. Duy Hiền rent richting de bal. Vierikko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vierikko krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Wathne bereikt de bal nog maar net als eerste. Wathne geeft een hoge lob. Ropoša speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Leśko de bal onder controle te krijgen. Leśko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Diarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldeviren met een sublieme pass. van Ewijk is nu in balbezit. van Ewijk met een sublieme pass. Jarosik geeft de bal voor. Mefikowicz bokst de bal weg. Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duma Wróblewa 59%, FC ŁOWICZ 2013 41%.
Duma Wróblewa - FC ŁOWICZ 2013 2:1

51e minuut.
Wathne controleert de bal met de borst. Mugueta is nu in balbezit. Jarosik onderschept slim de pass. Jarosik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Duma Wróblewa - FC ŁOWICZ 2013 2:2

54e minuut.
Gugusiewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Temel met een snelle inworp. Duy Hiền is nu in balbezit. Duy Hiền draait met de bal, schiet en ... Mefikowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Gugusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền onderschept slim de pass. Duy Hiền passt de bal in één keer door. Larrosa is nu in balbezit. Larrosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duma Wróblewa - FC ŁOWICZ 2013 2:3

68e minuut.
Duy Hiền is nu in balbezit. Duy Hiền passt de bal in één keer door. Temel rent richting de bal. Temel geeft een hoge lob. Jarosik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Batatina probeert naar een medespeler te passen. Wenjing speelt de bal door. van Ewijk met een sublieme pass. Jarosik rent richting de bal. Jarosik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Gugusiewicz rent richting de bal. Gugusiewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Temel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batatina geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jarosik heeft problemen om de bal te vangen. Duy Hiền is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Babinowski onderschept slim de pass. Babinowski speelt de bal door. Ropoša speelt de bal door. Leśko rent richting de bal. Leśko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Wenjing rent richting de bal. Wenjing speelt de bal door. Dauti speelt de bal door. Leśko rent richting de bal. Leśko draait met de bal, schiet en ... Trippier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duma Wróblewa 60%, FC ŁOWICZ 2013 40%.
Duma Wróblewa - FC ŁOWICZ 2013 2:3