Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ŁOWICZ 2013 Duma Wróblewa
541 Tactiek Toudi
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 50.5
matig Schieten uitstekend
zwak Passen uitstekend
zwak Verdedigen solide


1e minuut.
Topić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pizzeghello rent richting de bal. Pizzeghello passt de bal met de wreef. Ropoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropoša draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Arezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arezzo passt de bal in één keer door. Diarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Diarra geeft de bal voor. Leśko maakt een snoekduik en kopt de bal. Żurowski bokst de bal weg.

13e minuut.
Topić speelt de bal door. Leśko heeft problemen om de bal te vangen. Arezzo is nu in balbezit. Leśko onderschept slim de pass. Leśko schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Żurowski trapt de bal weg. Diarra kopt de bal weg. Leśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ropoša geeft een lange en hoge pass. Żurowski probeert naar een medespeler te passen. Topić kopt de bal weg. Leśko rent richting de bal. Leśko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pizzeghello passt de bal zonder na te denken. Leśko is nu in balbezit. Arezzo is nu in balbezit. Leśko onderschept slim de pass. Leśko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - Duma Wróblewa 0:1

27e minuut.
Pizzeghello geeft de bal voor. Ropoša is nu in balbezit. Ropoša draait met de bal, schiet en ... Leśko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żurowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - Duma Wróblewa 0:2

34e minuut.
Diarra met de inworp. Ropoša rent richting de bal. Ropoša passt de bal in één keer door. Pizzeghello rent richting de bal. Pizzeghello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Fyda rent richting de bal. Fyda geeft de bal voor. Babinowski probeert naar een medespeler te passen. Ropoša rent richting de bal. Ropoša schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Musuła verovert de bal door een tackle van achteren. Musuła speelt de bal door. Daar is Fyda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizzeghello rent richting de bal. Pizzeghello schiet op doel. Żurowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Pizzeghello rent richting de bal. Topić is nu in balbezit. Topić passt de bal zonder na te denken. Leśko rent richting de bal. Leśko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ŁOWICZ 2013 77%, Duma Wróblewa 23%.
FC ŁOWICZ 2013 - Duma Wróblewa 0:2

46e minuut.
Arezzo rent richting de bal. Pizzeghello onderschept slim de pass. Pizzeghello passt de bal in één keer door. Leśko rent richting de bal. Leśko schiet op doel. Żurowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Nokelainen passt de bal met de wreef. Topić speelt de bal door. Leśko heeft problemen om de bal te vangen. Leśko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - Duma Wróblewa 0:3

59e minuut.
Ropoša geeft een hoge lob. Fyda kopt de bal weg. Diarra probeert naar een medespeler te passen. Pizzeghello rent richting de bal. Pizzeghello geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Phương met een snelle inworp. Nokelainen probeert naar een medespeler te passen. Ropoša rent richting de bal. Ropoša draait met de bal, schiet en ... Żurowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Álvarez Braceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzeghello onderschept slim de pass. Pizzeghello speelt de bal door. Leśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Babinowski rent richting de bal. Babinowski geeft een lange en hoge pass. Leśko kopt de bal weg. Pizzeghello rent richting de bal. Pizzeghello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leśko is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pizzeghello neemt de hoekschop. Ropoša rent richting de bal. Ropoša draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Żurowski trapt de bal weg van het doel. Babinowski kopt de bal weg. Pizzeghello rent richting de bal. Pizzeghello haalt uit met een fantastische trap. Żurowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Topić passt de bal zonder na te denken. Pizzeghello is nu in balbezit. Pizzeghello speelt de bal door. Leśko is nu in balbezit. Leśko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Fyda speelt de bal door. Pizzeghello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzeghello met een sublieme pass. Daar is Leśko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśko draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Christovasilis kopt de bal weg. Diarra rent richting de bal. Diarra passt de bal zonder na te denken. Daar is Ropoša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ropoša schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Żurowski trapt de bal weg. Topić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić speelt de bal door. Pizzeghello is nu in balbezit. Pizzeghello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ŁOWICZ 2013 72%, Duma Wróblewa 28%.
FC ŁOWICZ 2013 - Duma Wróblewa 0:3