Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zacier FC Krikos
Arcada451 Tactiek bezpieczna1
52% Balbezit 48%
5% Spel op eigen helft 95%
53 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 26.9
uitmuntend Schieten matig
solide Passen redelijk
matig Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Łazarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbski is nu in balbezit. Herbski probeert naar een medespeler te passen. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar draait met de bal, schiet en ... Zgrzęda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Eberharter verovert de bal door een tackle van achteren. Eberharter probeert naar een medespeler te passen. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar schiet op doel. Zgrzęda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 1:0

7e minuut.
Süneroğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Marx zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kantar de bal. Kantar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 2:0

10e minuut.
Marx rent richting de bal. Marx probeert naar een medespeler te passen. Glöckl rent richting de bal. Kantar rent richting de bal. Kantar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Glöckl bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Glöckl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Glöckl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kantar krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Frischknecht de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 3:0

15e minuut.
Eberharter rent richting de bal. Eberharter probeert naar een medespeler te passen. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar schiet op doel. Zgrzęda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lugner met een sublieme pass. Kantar is nu in balbezit. Kantar heeft problemen om de bal te vangen. Kantar draait met de bal, schiet en ... Zgrzęda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 4:0

19e minuut.
Hirsch passt de bal zonder na te denken. Daar is Eberharter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eberharter probeert naar een medespeler te passen. Kantar is nu in balbezit. Kantar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 5:0

23e minuut.
Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx passt de bal met de wreef. Kantar is nu in balbezit. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Zgrzęda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 6:0

24e minuut.
Frischknecht speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marx geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Eberharter rent richting de bal. Eberharter schiet op doel. Zgrzęda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 7:0

28e minuut.
Lugner rent richting de bal. Lugner probeert naar een medespeler te passen. Kantar is nu in balbezit. Kantar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 8:0

29e minuut.
Tuấn Khanh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Marx met een snelle inworp. Kantar is nu in balbezit. Kantar draait met de bal, schiet en ... Zgrzęda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 9:0

30e minuut.
Lugner heeft problemen om de bal te vangen. Lugner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kantar de bal. Kantar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 10:0

34e minuut.
Marx met de inworp. Lugner is nu in balbezit. Lugner passt de bal met de wreef. Kantar is nu in balbezit. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Zgrzęda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kantar is nu in balbezit. Kantar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 11:0

35e minuut.
Trandafir speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marx met de inworp. Daar is Kantar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Zgrzęda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 12:0

37e minuut.
Süneroğlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marx zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Zgrzęda trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marx zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kantar rent richting de bal. Kantar draait met de bal, schiet en ... Zgrzęda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Eberharter bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberharter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 13:0

39e minuut.
Kantar passt de bal met de wreef. Daar is Marx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marx probeert naar een medespeler te passen. Kantar is nu in balbezit. Kantar draait met de bal, schiet en ... Zgrzęda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kantar is nu in balbezit. Kantar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 14:0

40e minuut.
Herbski speelt de bal door. Frischknecht heeft problemen om de bal te vangen. Kantar is nu in balbezit. Kantar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Marx kan de bal niet met de borst controleren. Marx passt de bal in één keer door. Kantar is nu in balbezit. Kantar schiet op doel. Zgrzęda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Eberharter bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberharter geeft een lange en hoge pass. Frischknecht met een sublieme pass. Zgrzęda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 15:0

45e minuut.
Marx met de inworp. Lugner is nu in balbezit. Lugner met een sublieme pass. Kantar rent richting de bal. Kantar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zacier 6%, FC Krikos 94%.
FC Zacier - FC Krikos 15:0

46e minuut.
Cantón komt het veld opgelopen. Secară komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Inworp. Marx met de inworp. Secară met een sublieme pass. Daar is Kantar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantar draait met de bal, schiet en ... Zgrzęda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Frischknecht de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 16:0

51e minuut.
Trandafir geeft een hoge lob. Glöckl kopt de bal weg. Kantar heeft problemen om de bal te vangen. Kantar schiet op doel. Zgrzęda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 17:0

52e minuut.
Trandafir rent richting de bal. Trandafir probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marx zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Secară probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 18:0

55e minuut.
Daar is Kantar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herbski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kantar. Kantar krijgt een gele kaart.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marx zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Secară speelt de bal door. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 19:0

59e minuut.
Glöckl passt de bal zonder na te denken. Secară rent richting de bal. Secară geeft de bal voor. Kantar rent richting de bal. Kantar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 20:0

60e minuut.
Frischknecht is nu in balbezit. Frischknecht passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marx geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kantar springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Secară is nu in balbezit. Secară passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kantar de bal. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Zgrzęda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 21:0

63e minuut.
Marx met de inworp. Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară geeft de bal voor. Kantar heeft problemen om de bal te vangen. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Zgrzęda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marx neemt de hoekschop. Eberharter springt en kopt de bal. Zgrzęda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kantar is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 22:0

64e minuut.
Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară probeert naar een medespeler te passen. Kantar rent richting de bal. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Zgrzęda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 23:0

65e minuut.
Kwaśny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśny geeft een hoge lob. Marx met een sublieme pass. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar schiet op doel. Zgrzęda bokst de bal weg. Kantar is nu in balbezit. Kantar schiet op doel. Zgrzęda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kantar rent richting de bal. Kantar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 24:0

67e minuut.
Frischknecht geeft een lange en hoge pass. Marx rent richting de bal. Marx passt de bal in één keer door. Kantar is nu in balbezit. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Zgrzęda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kantar is nu in balbezit. Kantar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 25:0

70e minuut.
Eberharter bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberharter met een sublieme pass. Kantar rent richting de bal. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Zgrzęda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 26:0

71e minuut.
Trandafir probeert naar een medespeler te passen. Dobski is nu in balbezit. Dobski geeft een hoge lob. Kantar rent richting de bal. Kantar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Daar is Kantar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx met een sublieme pass. Allella geeft een hoge lob. Kantar springt en kopt de bal. Zgrzęda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Marx met een snelle inworp. Secară is nu in balbezit. Secară probeert naar een medespeler te passen. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 27:0

75e minuut.
Secară heeft problemen om de bal te vangen. Secară speelt de bal door. Kantar rent richting de bal. Kantar schiet op doel. Zgrzęda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 28:0

77e minuut.
Marx met een snelle inworp. Dobski verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eberharter neemt de hoekschop. Kantar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 29:0

78e minuut.
Kwaśny passt de bal zonder na te denken. Secară met een sublieme pass. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar schiet op doel. Zgrzęda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 30:0

79e minuut.
Marx met de inworp. Secară is nu in balbezit. Secară passt de bal met de wreef. Kantar is nu in balbezit. Kantar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Cantón probeert naar een medespeler te passen. Glöckl bereikt de bal nog maar net als eerste. Glöckl passt de bal zonder na te denken. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar schiet op doel. Zgrzęda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marx zal de hoekschop nemen. Eberharter speelt de bal door. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 31:0

87e minuut.
Secară passt de bal in één keer door. Kantar heeft problemen om de bal te vangen. Secară is nu in balbezit. Secară haalt uit met een fantastische trap. Zgrzęda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC Krikos 32:0

89e minuut.
Secară met een sublieme pass. Marx rent richting de bal. Marx passt de bal met de wreef. Kantar rent richting de bal. Kantar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zacier 3%, FC Krikos 97%.
FC Zacier - FC Krikos 32:0