Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fresh Apple Sun Legion
new concept 2 Tactiek >433
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 60.9
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


12e minuut.
Giegerich is nu in balbezit. Ciemerych legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giegerich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mesa legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Vestervig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fresh Apple Sun - Legion 1:0

20e minuut.
Ciemerych bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemerych geeft de bal voor. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo verovert de bal door een tackle van achteren. Grygo draait met de bal, schiet en ... Considine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Davidović zal de hoekschop nemen. Grygo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Giegerich controleert de bal met de borst. Casillas is nu in balbezit. Casillas geeft een hoge lob. Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo draait met de bal, schiet en ... Considine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Andrikopoulos rent richting de bal. Andrikopoulos passt de bal zonder na te denken. Wojciulewicz probeert naar een medespeler te passen. Grygo rent richting de bal. Grygo draait met de bal, schiet en ... Considine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fresh Apple Sun 53%, Legion 47%.
Fresh Apple Sun - Legion 1:0

46e minuut.
Câţanu komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Maliszewski kopt de bal weg. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Korol rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alemdar neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kupcik komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kupcik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Davidović rent richting de bal. Davidović geeft een hoge lob. Grygo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Davidović is nu in balbezit. Davidović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dankó de bal. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fresh Apple Sun - Legion 1:1

71e minuut.
Ludwiczak komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Andrikopoulos is nu in balbezit. Andrikopoulos geeft de bal voor. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. Considine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fresh Apple Sun - Legion 1:2

86e minuut.
Vörös kan de bal niet met de borst controleren. Mesa rent richting de bal. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa verovert de bal door een tackle van achteren. Mesa draait met de bal, schiet en ... Vestervig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fresh Apple Sun 61%, Legion 39%.
Fresh Apple Sun - Legion 1:2