Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legion Fresh Apple Sun
>433 Tactiek new concept 2
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.8 gemiddelde waardering 61.1
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Wojciulewicz passt de bal zonder na te denken. Alemdar is nu in balbezit. Alemdar passt de bal zonder na te denken. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. Considine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Câţanu passt de bal met de wreef. Alemdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemdar geeft de bal voor. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. Considine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Dankó geeft een hoge lob. Wojciulewicz rent richting de bal. Wojciulewicz passt de bal met de wreef. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Petroulas bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Korol geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mesa springt en kopt de bal. Vörös probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Hermes is nu in balbezit. Hermes geeft een hoge lob. Gori is nu in balbezit. Tolaz verovert de bal door een tackle van achteren. Tolaz draait met de bal, schiet en ... Vestervig bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion 61%, Fresh Apple Sun 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legion - Fresh Apple Sun 0:0

49e minuut.
Wojciulewicz probeert naar een medespeler te passen. Alemdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemdar passt de bal in één keer door. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu schiet op doel. Considine bokst de bal weg.

56e minuut.
Ludwiczak speelt de bal door. Alemdar rent richting de bal. Alemdar passt de bal in één keer door. Câţanu rent richting de bal. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś geeft een lange en hoge pass. Hermes speelt de bal door. Mesa rent richting de bal. Mesa draait met de bal, schiet en ... Vestervig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Maliszewski passt de bal zonder na te denken. Dubuś rent richting de bal. Câţanu begaat een overtreding. Câţanu krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Soyan met een snelle inworp. Giegerich is nu in balbezit. Giegerich geeft een lange en hoge pass. Tolaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Soyan geeft een hoge lob. Vörös kopt de bal weg. Giegerich geeft een hoge lob. Mesa is nu in balbezit. Mesa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Soyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyan passt de bal met de wreef. Giegerich probeert naar een medespeler te passen. Tolaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolaz haalt uit met een fantastische trap. Vestervig bokst de bal weg.

79e minuut.
Klungelig pakt Gori de bal. Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gori zijn tegenspeler op de grond. Korol raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hermes neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - Fresh Apple Sun 0:1

81e minuut.
Wojciulewicz met een sublieme pass. Dubuś verovert de bal door een tackle van achteren. Alemdar is nu in balbezit. Alemdar geeft de bal voor. Ştefan bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Hermes kopt de bal weg. Klungelig pakt Gori de bal. Mesa rent richting de bal. Mesa schiet op doel. Vestervig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - Fresh Apple Sun 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion 50%, Fresh Apple Sun 50%.
Legion - Fresh Apple Sun 0:2