Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ŁOWICZ 2013 Wróblewo City
Sweep Tactiek liga
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.7 gemiddelde waardering 57.6
very good Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Garić is nu in balbezit. Garić passt de bal zonder na te denken. Křivka heeft problemen om de bal te vangen. Křivka schiet op doel. Trippier probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Klungelig pakt Aiftincăi de bal. van Ewijk probeert naar een medespeler te passen. Aiftincăi speelt de bal door. Feith is nu in balbezit. Feith haalt uit met een fantastische trap. Paal! Trippier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - Wróblewo City 0:1

25e minuut.
Špoljarić met een sublieme pass. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić passt de bal met de wreef. Křivka is nu in balbezit. Křivka schiet op doel. De bal raakt de paal. Trippier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - Wróblewo City 0:2

33e minuut.
Špoljarić passt de bal zonder na te denken. Daar is Feith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feith met een sublieme pass. Křivka is nu in balbezit. Křivka haalt uit met een fantastische trap. Trippier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - Wróblewo City 0:3

36e minuut.
Kervyn de Lettenhove met een sublieme pass. Garić heeft problemen om de bal te vangen. Garić speelt de bal door. Feith bereikt de bal nog maar net als eerste. Feith haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Batatina bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić onderschept slim de pass. Garić passt de bal met de wreef. Feith bereikt de bal nog maar net als eerste. Feith schiet op doel. Trippier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kervyn de Lettenhove met een snelle inworp. Garić rent richting de bal. Garić geeft een lange en hoge pass. Křivka maakt een snoekduik en kopt de bal. Trippier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Feith bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldeviren legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Feith is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Křivka legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - Wróblewo City 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ŁOWICZ 2013 51%, Wróblewo City 49%.
FC ŁOWICZ 2013 - Wróblewo City 0:4

46e minuut.
Feith passt de bal zonder na te denken. Křivka rent richting de bal. Křivka passt de bal in één keer door. Garić is nu in balbezit. Garić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Inworp. Temel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eldeviren rent richting de bal. Jarosik is nu in balbezit. Jarosik haalt uit met een fantastische trap. Louwette kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Batatina geeft een hoge lob. Klungelig pakt Špoljarić de bal. Špoljarić speelt de bal door. Garić is nu in balbezit. Garić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Aiftincăi de bal. Aiftincăi geeft de bal voor. van Ewijk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eldeviren is nu in balbezit. Jarosik geeft de bal voor. Louwette kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Larrosa is nu in balbezit. Larrosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - Wróblewo City 1:4

64e minuut.
Inworp. Temel met de inworp. Eldeviren rent richting de bal. Eldeviren geeft een hoge lob. Larrosa springt en kopt de bal. Louwette probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Temel neemt de hoekschop. Larrosa springt en kopt de bal. Louwette werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - Wróblewo City 2:4

67e minuut.
Larrosa rent richting de bal. Larrosa passt de bal zonder na te denken. Duy Hiền rent richting de bal. Duy Hiền draait met de bal, schiet en ... Louwette werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - Wróblewo City 3:4

70e minuut.
van Ewijk rent richting de bal. van Ewijk geeft een hoge lob. Duy Hiền rent richting de bal. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC ŁOWICZ 2013 - Wróblewo City 4:4

73e minuut.
Křivka draait met de bal, schiet en ... Trippier probeert naar een medespeler te passen. Špoljarić kopt de bal weg. Křivka bereikt de bal nog maar net als eerste. Křivka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Duy Hiền, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Hiền passt de bal in één keer door. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel geeft een hoge lob. Larrosa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - Wróblewo City 5:4

79e minuut.
Batatina is nu in balbezit. Eldeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldeviren probeert naar een medespeler te passen. Duy Hiền is nu in balbezit. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Jarosik is nu in balbezit. Jarosik speelt de bal door. Daar is Larrosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larrosa geeft de bal voor. Duy Hiền maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Doeltrap. Christovasilis komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel passt de bal met de wreef. Perozo onderschept slim de pass. van Ewijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ewijk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ŁOWICZ 2013 41%, Wróblewo City 59%.
FC ŁOWICZ 2013 - Wróblewo City 5:4