Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oks Janowo Duma Wróblewa
OKS Tactiek Toudi
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 49.7
solid Schieten adequate
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


10e minuut.
Belka passt de bal in één keer door. Padaratz speelt de bal door. Abutalıbov met een sublieme pass. Hampel is nu in balbezit. Hampel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Belka verovert de bal door een tackle van achteren. Diarra verovert de bal door een tackle van achteren. Diarra probeert naar een medespeler te passen. Gwalbert rent richting de bal. Gwalbert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Babinowski probeert de bal aan de voet te houden. Padaratz is nu in balbezit. Padaratz speelt de bal door. Abutalıbov geeft de bal voor. Holmes Otero maakt een snoekduik en kopt de bal. Partele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Abutalıbov is nu in balbezit. Abutalıbov passt de bal zonder na te denken. Hampel is nu in balbezit. Hampel schiet op doel. Partele probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cociş zal de hoekschop nemen. Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel haalt uit met een fantastische trap. Partele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Duma Wróblewa 1:0

24e minuut.
Daar is Wathne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holmes Otero rent richting de bal. Vierikko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Holmes Otero raakt geblesseerd tijdens het duel. Abutalıbov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Duma Wróblewa 2:0

36e minuut.
Diarra speelt de bal door. Pizzeghello rent richting de bal. Pizzeghello passt de bal zonder na te denken. Gwalbert is nu in balbezit. Gwalbert haalt uit met een fantastische trap. Baziak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Holmes Otero is nu in balbezit. Wathne maakt een afschuwelijke overtreding. Holmes Otero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cociş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Holmes Otero springt en kopt de bal. Partele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oks Janowo 55%, Duma Wróblewa 45%.
Oks Janowo - Duma Wróblewa 2:0

52e minuut.
Diarra met de inworp. Mugueta rent richting de bal. Mugueta geeft een hoge lob. Gwalbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwalbert haalt uit met een fantastische trap. Baziak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Babinowski met een sublieme pass. Pizzeghello heeft problemen om de bal te vangen. Pizzeghello probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mugueta de bal. Mugueta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Duma Wróblewa 2:1

86e minuut.
Hampel geeft de bal voor. Cociş is nu in balbezit. Nokelainen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cociş raakt geblesseerd tijdens het duel. Cociş komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Diarra passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mugueta de bal. Mugueta draait met de bal, schiet en ... Gwalbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwalbert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oks Janowo 53%, Duma Wróblewa 47%.
Oks Janowo - Duma Wróblewa 2:1