Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legion FC Zacier
>433 Tactiek Arcada451
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
58.8 gemiddelde waardering 65
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantón rent richting de bal. Cantón geeft een hoge lob. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar schiet op doel. Vestervig bokst de bal weg.

13e minuut.
Ciemerych geeft een hoge lob. De Canck kopt de bal weg. Vörös rent richting de bal. Kantar onderschept slim de pass. Kantar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Andrikopoulos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wojciulewicz komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Allella controleert de bal met de borst. Câţanu is nu in balbezit. Thorsø tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thorsø krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Cantón passt de bal zonder na te denken. Vörös speelt de bal door. Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară geeft een hoge lob. Kantar springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vestervig met een harde bal richting middenveld. Secară is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Davidović. Davidović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion 58%, FC Zacier 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legion - FC Zacier 0:0

66e minuut.
Kantar heeft problemen om de bal te vangen. Ludwiczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kantar krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Doeltrap. Kupcik komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Secară speelt de bal door. Van de Verre bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Verre speelt de bal door. Eberharter rent richting de bal. Eberharter draait met de bal, schiet en ... Vestervig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion 67%, FC Zacier 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legion - FC Zacier 0:0