Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zacier Legion
Arcada451 Tactiek >433
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
67.5 gemiddelde waardering 60.7
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Dunne is nu in balbezit. Dunne passt de bal zonder na te denken. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Vestervig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - Legion 1:0

6e minuut.
Sanz geeft een lange en hoge pass. Grygo kopt de bal weg. Daar is Ghigliani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Câţanu rent richting de bal. Câţanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Davidović met de inworp. Sanz rent richting de bal. Sanz geeft een lange en hoge pass. Grygo is nu in balbezit. Grygo haalt uit met een fantastische trap. Humala bokst de bal weg.

10e minuut.
Van de Verre probeert naar een medespeler te passen. Eberharter geeft een hoge lob. Kantar rent richting de bal. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vörös de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Alemdar met een sublieme pass. Grygo rent richting de bal. Thorsø legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grygo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Câţanu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Humala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Câţanu rent richting de bal. Câţanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zacier - Legion 1:1

24e minuut.
Secară controleert de bal met de borst. Secară passt de bal met de wreef. Eberharter bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberharter geeft de bal voor. Kantar krijgt zijn hoofd ertegen. Vestervig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Sanz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cantón rent richting de bal. Turi begaat een overtreding. Cantón raakt geblesseerd tijdens het duel. Cantón komt bij de bal en schiet. Vestervig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Secară geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kantar maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Vestervig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Eberharter is nu in balbezit. Eberharter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - Legion 2:1

32e minuut.
Ghigliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo onderschept slim de pass. Grygo passt de bal met de wreef. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Eberharter speelt de bal door. Secară is nu in balbezit. Klungelig pakt Secară de bal. Secară geeft de bal voor. Kantar springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zacier 33%, Legion 67%.
FC Zacier - Legion 2:1

52e minuut.
Turi geeft de bal voor. Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Łazarz zijn tegenspeler op de grond. Łazarz krijgt een gele kaart. Grygo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Grygo kan niet meer verder spelen. Ştefan komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Van de Verre met een sublieme pass. Cantón met een sublieme pass. Secară met een sublieme pass. Kantar rent richting de bal. Kantar draait met de bal, schiet en ... Vestervig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Cantón passt de bal zonder na te denken. Daar is Secară, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanz probeert naar een medespeler te passen. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu schiet op doel. Humala bokst de bal weg.

74e minuut.
Secară geeft een hoge lob. Ciemerych rent richting de bal. Kantar verovert de bal door een tackle van achteren. Kantar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - Legion 3:1

74e minuut.
Wojciulewicz komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Secară rent richting de bal. Secară passt de bal in één keer door. Eberharter bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberharter geeft de bal voor. Kantar maakt een snoekduik en kopt de bal. Vestervig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zacier 37%, Legion 63%.
FC Zacier - Legion 3:1