Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Krikos Fresh Apple Sun
Ancyki Tactiek new concept 2
32% Balbezit 68%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
26.5 gemiddelde waardering 59.2
weak Schieten excellent
average Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen very good


1e minuut.
Giegerich probeert naar een medespeler te passen. Soyan is nu in balbezit. Soyan passt de bal zonder na te denken. Giegerich is nu in balbezit. Giegerich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Jegliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Giegerich onderschept slim de pass. Giegerich speelt de bal door. Tolaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Fresh Apple Sun 0:1

12e minuut.
Dubuś probeert naar een medespeler te passen. Soyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyan geeft een lange en hoge pass. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Fresh Apple Sun 0:2

14e minuut.
Zgrzęda trapt de bal weg. Klungelig pakt Dobski de bal. Korol speelt de bal door. Daar is Soyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soyan geeft een lange en hoge pass. Zgrzęda bokst de bal weg.

19e minuut.
Korol passt de bal zonder na te denken. Giegerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Giegerich geeft een hoge lob. Soyan heeft problemen om de bal te vangen. Soyan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Hermes heeft problemen om de bal te vangen. Hermes passt de bal zonder na te denken. Soyan heeft problemen om de bal te vangen. Soyan geeft een lange en hoge pass. Giegerich geeft de bal voor. Zgrzęda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Fresh Apple Sun 0:3

23e minuut.
Mesa onderschept slim de pass. Mesa passt de bal met de wreef. Korol rent richting de bal. Daar is Korol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korol geeft de bal voor. Zgrzęda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mesa springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Tolaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basara bereikt de bal nog maar net als eerste. Basara geeft een hoge lob. Hermes geeft een hoge lob. Tolaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Zgrzęda trapt de bal weg van het doel. Giegerich kopt de bal weg. Mesa is nu in balbezit. Mesa schiet op doel. Zgrzęda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Fresh Apple Sun 0:4

31e minuut.
Basara met een snelle inworp. Korol is nu in balbezit. Korol met een sublieme pass. Mesa heeft problemen om de bal te vangen. Mesa draait met de bal, schiet en ... Zgrzęda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Giegerich geeft een lange en hoge pass. Trandafir heeft problemen om de bal te vangen. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Fresh Apple Sun 0:5

36e minuut.
Giegerich rent richting de bal. Giegerich geeft een hoge lob. Daar is Trandafir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Korol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Dubuś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubuś speelt de bal door. Soyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyan geeft de bal voor. Bikácsy kopt de bal weg. Zgrzęda bokst de bal weg. Tolaz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Fresh Apple Sun 0:6

39e minuut.
Korol probeert naar een medespeler te passen. Dankó probeert naar een medespeler te passen. Soyan rent richting de bal. Soyan geeft een lange en hoge pass. Tolaz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Fresh Apple Sun 0:7

45e minuut.
Soyan passt de bal met de wreef. Tolaz rent richting de bal. Giegerich heeft problemen om de bal te vangen. Giegerich schiet op doel. Zgrzęda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 75%, Fresh Apple Sun 25%.
FC Krikos - Fresh Apple Sun 0:7

46e minuut.
Soyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyan geeft de bal voor. Mesa maakt een snoekduik en kopt de bal. Soyan is nu in balbezit. Soyan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Hermes met een sublieme pass. Bikácsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa verovert de bal door een tackle van achteren. Mesa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Fresh Apple Sun 0:8

51e minuut.
Herbski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Mesa de bal. Mesa haalt uit met een fantastische trap. Zgrzęda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Fresh Apple Sun 0:9

52e minuut.
Herbski met een sublieme pass. Basara bereikt de bal nog maar net als eerste. Basara met een sublieme pass. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa schiet op doel. Zgrzęda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Daar is Soyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soyan speelt de bal door. Giegerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Giegerich geeft de bal voor. Tolaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Soyan met een sublieme pass. Giegerich geeft een hoge lob. Bikácsy rent richting de bal. Tolaz verovert de bal door een tackle van achteren. Tolaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mesa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Fresh Apple Sun 0:10

61e minuut.
Jegliński is nu in balbezit. Giegerich onderschept slim de pass. Giegerich probeert naar een medespeler te passen. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Fresh Apple Sun 0:11

66e minuut.
Tolaz passt de bal met de wreef. Soyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyan passt de bal zonder na te denken. Giegerich heeft problemen om de bal te vangen. Giegerich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tolaz is nu in balbezit. Tolaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Fresh Apple Sun 0:12

70e minuut.
Soyan rent richting de bal. Soyan passt de bal met de wreef. Giegerich rent richting de bal. Giegerich geeft een hoge lob. Tolaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Hermes de bal. Hermes geeft de bal voor. Mesa is nu in balbezit. Mesa schiet op doel. Zgrzęda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Tolaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Fresh Apple Sun 0:13

79e minuut.
Giegerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Giegerich heeft problemen om de bal te vangen. Giegerich speelt de bal door. Mesa is nu in balbezit. Mesa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Fresh Apple Sun 0:14

80e minuut.
Guereschi komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Dobski kopt de bal weg. Daar is Giegerich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giegerich probeert naar een medespeler te passen. Mesa is nu in balbezit. Mesa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Fresh Apple Sun 0:15

84e minuut.
Herbski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikácsy is nu in balbezit. Mesa verovert de bal door een tackle van achteren. Mesa schiet op doel. Guereschi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Fresh Apple Sun 0:16

86e minuut.
Tolaz rent richting de bal. Giegerich rent richting de bal. Giegerich met een sublieme pass. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 69%, Fresh Apple Sun 31%.
FC Krikos - Fresh Apple Sun 0:16