Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fresh Apple Sun FC Krikos
new concept 2 Tactiek Ancyki
67% Balbezit 33%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 29.6
uitstekend Schieten matig
uitstekend Passen matig
zeer goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Giegerich passt de bal met de wreef. Soyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyan passt de bal zonder na te denken. Tolaz is nu in balbezit. Tolaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Mesa heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mesa rent richting de bal. Mesa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fresh Apple Sun - FC Krikos 1:0

10e minuut.
Soyan rent richting de bal. Soyan passt de bal in één keer door. Giegerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Giegerich geeft een lange en hoge pass. Tolaz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Giegerich verovert de bal door een tackle van achteren. Giegerich passt de bal in één keer door. Korol is nu in balbezit. Korol geeft een hoge lob. Mesa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Duma geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soyan met de inworp. Giegerich geeft de bal voor. Tolaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fresh Apple Sun - FC Krikos 2:0

22e minuut.
Klungelig pakt Mesa de bal. Trandafir is nu in balbezit. Mesa onderschept slim de pass. Mesa draait met de bal, schiet en ... Reyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fresh Apple Sun - FC Krikos 3:0

23e minuut.
Klungelig pakt Mesa de bal. Giegerich probeert naar een medespeler te passen. Tolaz rent richting de bal. Tolaz schiet op doel. Reyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korol met een snelle inworp. Giegerich probeert naar een medespeler te passen. Daar is Soyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soyan geeft een lange en hoge pass. Reyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tolaz rent richting de bal. Tolaz schiet op doel. Reyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fresh Apple Sun - FC Krikos 4:0

27e minuut.
Jegliński passt de bal zonder na te denken. Kwaśny rent richting de bal. Dankó begaat een overtreding. Dankó krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Giegerich rent richting de bal. Giegerich speelt de bal door. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa draait met de bal, schiet en ... Reyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fresh Apple Sun - FC Krikos 5:0

33e minuut.
Inworp. Soyan met een snelle inworp. Giegerich geeft de bal voor. Tolaz springt en kopt de bal. Reyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fresh Apple Sun - FC Krikos 6:0

36e minuut.
Dubuś rent richting de bal. Dubuś geeft een hoge lob. Tolaz rent richting de bal. Tolaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fresh Apple Sun - FC Krikos 7:0

37e minuut.
Garnier speelt de bal door. Espositiango is nu in balbezit. Espositiango passt de bal met de wreef. Mesa rent richting de bal. Mesa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Soyan met een sublieme pass. Giegerich is nu in balbezit. Giegerich probeert naar een medespeler te passen. Korol rent richting de bal. Korol speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mesa is nu in balbezit. Mesa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fresh Apple Sun - FC Krikos 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fresh Apple Sun 25%, FC Krikos 75%.
Fresh Apple Sun - FC Krikos 8:0

47e minuut.
Kwaśny bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Kwaśny met een snelle inworp. Espositiango is nu in balbezit. Espositiango schiet op doel. Considine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Giegerich probeert naar een medespeler te passen. Soyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyan passt de bal zonder na te denken. Tolaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fresh Apple Sun - FC Krikos 9:0

54e minuut.
Dubuś geeft de bal voor. Tolaz rent richting de bal. Daar is Tolaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tolaz draait met de bal, schiet en ... Reyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fresh Apple Sun - FC Krikos 10:0

64e minuut.
Mesa rent richting de bal. Giegerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Giegerich passt de bal zonder na te denken. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giegerich is nu in balbezit. Giegerich haalt uit met een fantastische trap. Paal!

74e minuut.
Korol speelt de bal door. Giegerich rent richting de bal. Giegerich speelt de bal door. Mesa is nu in balbezit. Mesa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Korol zal de hoekschop nemen. Mesa springt en kopt de bal. Reyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Reyer trapt de bal weg. Gomès probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tolaz de bal. Tolaz schiet op doel. Reyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fresh Apple Sun - FC Krikos 11:0

77e minuut.
Soyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyan passt de bal in één keer door. Jegliński rent richting de bal. Giegerich verovert de bal door een tackle van achteren. Giegerich haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Jenei speelt de bal door. Piva rent richting de bal. Giegerich verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Giegerich de bal. Giegerich schiet op doel. Reyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Tolaz de bal. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fresh Apple Sun - FC Krikos 12:0

87e minuut.
Soyan passt de bal met de wreef. Giegerich heeft problemen om de bal te vangen. Giegerich geeft een hoge lob. Tolaz rent richting de bal. Tolaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fresh Apple Sun - FC Krikos 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fresh Apple Sun 29%, FC Krikos 71%.
Fresh Apple Sun - FC Krikos 13:0