Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oks Janowo FC ŁOWICZ 2013
OKS Tactiek Sweep
41% Balbezit 59%
57% Spel op eigen helft 43%
15 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 58.5
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Hampel probeert naar een medespeler te passen. Holmes Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Cociş probeert naar een medespeler te passen. Abutalıbov is nu in balbezit. Abutalıbov passt de bal zonder na te denken. Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Larrosa is nu in balbezit. Larrosa passt de bal in één keer door. Duy Hiền rent richting de bal. Duy Hiền schiet op doel. Baziak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - FC ŁOWICZ 2013 0:1

11e minuut.
Padaratz met een sublieme pass. Hampel rent richting de bal. Hampel passt de bal met de wreef. Holmes Otero rent richting de bal. Holmes Otero schiet op doel. Trippier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Temel geeft een hoge lob. Baziak probeert naar een medespeler te passen. Hampel kopt de bal weg. Holmes Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes Otero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Hampel kopt de bal weg. Holmes Otero is nu in balbezit. Holmes Otero heeft problemen om de bal te vangen. Holmes Otero draait met de bal, schiet en ... Trippier werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Eldeviren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abutalıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutalıbov passt de bal zonder na te denken. Holmes Otero is nu in balbezit. Holmes Otero schiet op doel. Trippier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Oks Janowo - FC ŁOWICZ 2013 1:1

28e minuut.
Hampel onderschept slim de pass. Szczepek rent richting de bal. Abutalıbov onderschept slim de pass. Abutalıbov geeft de bal voor. Holmes Otero krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - FC ŁOWICZ 2013 2:1

30e minuut.
Duy Hiền is nu in balbezit. Swędera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duy Hiền is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duy Hiền neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Baziak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Oks Janowo - FC ŁOWICZ 2013 2:2

33e minuut.
Jarosik is nu in balbezit. Jarosik met een sublieme pass. van Ewijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ewijk geeft een hoge lob. Duy Hiền springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Eldeviren rent richting de bal. Abutalıbov onderschept slim de pass. Abutalıbov speelt de bal door. Holmes Otero is nu in balbezit. Holmes Otero draait met de bal, schiet en ... Trippier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - FC ŁOWICZ 2013 3:2

44e minuut.
Abutalıbov rent richting de bal. Abutalıbov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rusu de bal onder controle te krijgen. Hampel rent richting de bal. Hampel schiet op doel. Trippier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Eldeviren kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padaratz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oks Janowo 51%, FC ŁOWICZ 2013 49%.
Oks Janowo - FC ŁOWICZ 2013 3:2

48e minuut.
Padaratz met een sublieme pass. Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel probeert naar een medespeler te passen. Holmes Otero is nu in balbezit. Holmes Otero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Jarosik speelt de bal door. Larrosa is nu in balbezit. van Ewijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ewijk geeft de bal voor. Duy Hiền maakt een snoekduik en kopt de bal. Baziak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Larrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrosa draait met de bal, schiet en ... Paal!

55e minuut.
Padaratz speelt de bal door. Abutalıbov rent richting de bal. Met opzet legt Eldeviren zijn tegenspeler op de grond. Eldeviren krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Larrosa met een sublieme pass. van Ewijk rent richting de bal. Bociek maakt een afschuwelijke overtreding. Bociek krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Batatina onderschept slim de pass. Batatina passt de bal zonder na te denken. Jarosik speelt de bal door. Temel rent richting de bal. Temel geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Larrosa is nu in balbezit. Larrosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Oks Janowo - FC ŁOWICZ 2013 3:3

65e minuut.
Jarosik passt de bal zonder na te denken. Temel is nu in balbezit. Temel speelt de bal door. Duy Hiền rent richting de bal. Duy Hiền schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Bociek geeft een hoge lob. Wenjing kan de bal niet met de borst controleren. Wenjing geeft een hoge lob. Larrosa is nu in balbezit. Larrosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Swędera onderschept slim de pass. Temel rent richting de bal. Temel passt de bal met de wreef. Duy Hiền is nu in balbezit. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap. Baziak bokst de bal weg.

70e minuut.
Bociek geeft een hoge lob. Padaratz probeert naar een medespeler te passen. Szczepek rent richting de bal. Hampel verovert de bal door een tackle van achteren. Hampel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Abutalıbov rent richting de bal. Abutalıbov probeert naar een medespeler te passen. Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel haalt uit met een fantastische trap. Szczepek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bociek onderschept slim de pass. Bociek geeft een lange en hoge pass. Eldeviren kopt de bal weg. Larrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrosa schiet op doel. Baziak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - FC ŁOWICZ 2013 3:4

77e minuut.
Marković komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Szczepek verovert de bal door een tackle van achteren. Szczepek passt de bal met de wreef. Larrosa is nu in balbezit. Larrosa geeft een lange en hoge pass. Duy Hiền krijgt zijn hoofd ertegen. Baziak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Jarosik onderschept slim de pass. Jarosik passt de bal in één keer door. van Ewijk geeft de bal voor. Duy Hiền krijgt zijn hoofd ertegen. Baziak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - FC ŁOWICZ 2013 3:5

90e minuut.
Christovasilis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oks Janowo 63%, FC ŁOWICZ 2013 37%.
Oks Janowo - FC ŁOWICZ 2013 3:5