Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ŁOWICZ 2013 Oks Janowo
523 Tactiek OKS
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
27 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 53
formidable Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Larrosa geeft de bal voor. Belka bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ewijk begaat een overtreding. van Ewijk krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Padaratz met een sublieme pass. Umrlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Umrlić geeft een hoge lob. Hampel kan de bal niet met de borst controleren. Hampel haalt uit met een fantastische trap. Trippier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Klungelig pakt Larrosa de bal. van Ewijk is nu in balbezit. van Ewijk probeert naar een medespeler te passen. Bigalke is nu in balbezit. Bigalke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bigalke rent richting de bal. Bigalke passt de bal in één keer door. Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - Oks Janowo 1:0

21e minuut.
Umrlić onderschept slim de pass. Umrlić geeft een hoge lob. Szczepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepek geeft een lange en hoge pass. Duy Hiền maakt een snoekduik en kopt de bal. Baziak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Kapeć geeft een lange en hoge pass. Rusu rent richting de bal. Holmes Otero begaat een overtreding. Rusu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Batatina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Duy Hiền krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Abutalıbov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Jarosik de bal onder controle te krijgen. Hampel is nu in balbezit. Hampel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bigalke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigalke geeft een hoge lob. Larrosa geeft een hoge lob. Duy Hiền maakt een snoekduik en kopt de bal. Baziak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - Oks Janowo 2:0

32e minuut.
Szczepek rent richting de bal. Padaratz verovert de bal door een tackle van achteren. Padaratz passt de bal met de wreef. Hampel rent richting de bal. Hampel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trippier trapt de bal weg. van Ewijk met een sublieme pass. Daar is Bigalke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bigalke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Larrosa passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert van Ewijk de bal onder controle te krijgen. Jarosik speelt de bal door. Bigalke is nu in balbezit. Bigalke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Padaratz probeert naar een medespeler te passen. Abutalıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutalıbov passt de bal in één keer door. Hampel is nu in balbezit. Hampel schiet op doel. Trippier bokst de bal weg.

38e minuut.
Temel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Padaratz. Temel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szczepek met een snel genomen vrije trap. Bigalke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigalke met een sublieme pass. Duy Hiền is nu in balbezit. Duy Hiền schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
van Ewijk kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padaratz met een snelle inworp. Abutalıbov is nu in balbezit. Abutalıbov passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Temel geeft een hoge lob. Duy Hiền is nu in balbezit. Duy Hiền passt de bal zonder na te denken. Bigalke rent richting de bal. Bigalke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bociek passt de bal zonder na te denken. Abutalıbov rent richting de bal. Abutalıbov speelt de bal door. Holmes Otero heeft problemen om de bal te vangen. Holmes Otero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hampel rent richting de bal. De bal raakt de paal. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - Oks Janowo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ŁOWICZ 2013 42%, Oks Janowo 58%.
FC ŁOWICZ 2013 - Oks Janowo 2:1

49e minuut.
Jarosik passt de bal in één keer door. van Ewijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ewijk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Larrosa de bal. Larrosa draait met de bal, schiet en ... Paal!

54e minuut.
Larrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrosa schiet op doel. Belka heeft problemen om de bal te vangen. Bigalke rent richting de bal. Bigalke haalt uit met een fantastische trap. Baziak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Larrosa geeft een hoge lob. Swędera probeert de bal met de borst te controleren. Duy Hiền is nu in balbezit. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Swędera is nu in balbezit. Larrosa onderschept slim de pass. Larrosa probeert naar een medespeler te passen. Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - Oks Janowo 3:1

67e minuut.
Wenjing speelt de bal door. Larrosa rent richting de bal. Larrosa passt de bal in één keer door. Duy Hiền rent richting de bal. Duy Hiền schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - Oks Janowo 4:1

70e minuut.
Bociek is nu in balbezit. Bociek geeft de bal voor. Larrosa is nu in balbezit. Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baziak trapt de bal weg. Jarosik probeert naar een medespeler te passen. Bigalke is nu in balbezit. Bigalke draait met de bal, schiet en ... Baziak bokst de bal weg. Cociş kopt de bal weg. Holmes Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Batatina begaat een overtreding. Batatina krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Larrosa verovert de bal door een tackle van achteren. Temel met een sublieme pass. Klungelig pakt Szczepek de bal. Szczepek speelt de bal door. Duy Hiền is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duy Hiền rent richting de bal. Duy Hiền schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - Oks Janowo 5:1

75e minuut.
Umrlić is nu in balbezit. Duy Hiền verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Hiền passt de bal met de wreef. Larrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Padaratz met een sublieme pass. Abutalıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutalıbov met een sublieme pass. Hampel rent richting de bal. Hampel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Larrosa is nu in balbezit. Larrosa passt de bal zonder na te denken. Duy Hiền rent richting de bal. Duy Hiền schiet op doel. Baziak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - Oks Janowo 6:1

89e minuut.
Belka bereikt de bal nog maar net als eerste. Belka geeft de bal voor. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu geeft de bal voor. Duy Hiền maakt een snoekduik en kopt de bal. Baziak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Holmes Otero is nu in balbezit. Holmes Otero passt de bal met de wreef. Hampel is nu in balbezit. Hampel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - Oks Janowo 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ŁOWICZ 2013 28%, Oks Janowo 72%.
FC ŁOWICZ 2013 - Oks Janowo 6:2