Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duma Wróblewa Wróblewo City
Toudi Tactiek liga
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.3 gemiddelde waardering 56.7
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Feith bereikt de bal nog maar net als eerste. Křivka rent richting de bal. Wathne rent richting de bal. Feith verovert de bal door een tackle van achteren. Feith schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Křivka rent richting de bal. Křivka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mefikowicz niet meer kan verder spelen. Partele komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Leśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo rent richting de bal. Leśko speelt de bal door. Antoniotti is nu in balbezit. Antoniotti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lami trapt de bal weg van het doel. Feith kopt de bal weg. Hoàng Thiện geeft een lange en hoge pass. Křivka maakt een snoekduik en kopt de bal. Partele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Orimi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Padylinas kopt de bal weg. Kervyn de Lettenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić onderschept slim de pass. Topić speelt de bal door. Antoniotti is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Antoniotti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Leśko maakt een snoekduik en kopt de bal. Lami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duma Wróblewa - Wróblewo City 1:0

9e minuut.
Hoàng Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thiện passt de bal zonder na te denken. Aiftincăi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Feith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feith schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kervyn de Lettenhove probeert naar een medespeler te passen. Orimi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Topić. Topić krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Topić passt de bal met de wreef. Ropoša is nu in balbezit. Ropoša geeft een hoge lob. Leśko rent richting de bal. Leśko haalt uit met een fantastische trap. Lami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Antoniotti passt de bal zonder na te denken. Diarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Diarra geeft een lange en hoge pass. Wojdyło controleert de bal met de borst. Leśko bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Antoniotti zal de hoekschop nemen. Leśko krijgt zijn hoofd ertegen. Lami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Křivka kopt de bal weg. Feith is nu in balbezit. Křivka is nu in balbezit. Orimi is nu in balbezit. Orimi schiet op doel. Partele bokst de bal weg.

44e minuut.
Špoljarić passt de bal met de wreef. Feith heeft problemen om de bal te vangen. Diarra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diarra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duma Wróblewa 46%, Wróblewo City 54%.
Duma Wróblewa - Wróblewo City 1:0

51e minuut.
Diarra passt de bal zonder na te denken. Antoniotti rent richting de bal. Antoniotti speelt de bal door. Leśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśko schiet op doel. Lami bokst de bal weg.

55e minuut.
Ropoša onderschept slim de pass. Aiftincăi begaat een overtreding. Ropoša is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Diarra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Leśko krijgt zijn hoofd ertegen. Lami probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Feith kopt de bal weg. Babinowski geeft een lange en hoge pass. Leśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśko haalt uit met een fantastische trap. Lami maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duma Wróblewa - Wróblewo City 2:0

58e minuut.
Padylinas rent richting de bal. Hoàng Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić begaat een overtreding. Hoàng Thiện raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hoàng Thiện kan niet meer verder spelen. Szmateła komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Wojdyło is nu in balbezit. Antoniotti verovert de bal door een tackle van achteren. Leśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropoša rent richting de bal. Ropoša schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Perozo rent richting de bal. Leśko onderschept slim de pass. Špoljarić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leśko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Leśko neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Daar is Křivka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Padylinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orimi verovert de bal door een tackle van achteren. Orimi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Duma Wróblewa - Wróblewo City 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duma Wróblewa 45%, Wróblewo City 55%.
Duma Wróblewa - Wróblewo City 2:1