Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wróblewo City FC Krikos
liga Tactiek Ancyki
66% Balbezit 34%
24% Spel op eigen helft 76%
35 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 27
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen slecht


5e minuut.
Špoljarić onderschept slim de pass. Špoljarić geeft de bal voor. Orimi kopt de bal weg. Garić rent richting de bal. Garić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aiftincăi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orimi haalt uit met een fantastische trap. Zgrzęda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Herbski rent richting de bal. Wojdyło onderschept slim de pass. Wojdyło geeft een hoge lob. Feith rent richting de bal. Feith draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - FC Krikos 1:0

17e minuut.
Špoljarić speelt de bal door. Kervyn de Lettenhove met een sublieme pass. Garić is nu in balbezit. Garić draait met de bal, schiet en ... Zgrzęda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - FC Krikos 2:0

18e minuut.
Feith passt de bal met de wreef. Herbski controleert de bal met de borst. Orimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orimi haalt uit met een fantastische trap. Zgrzęda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - FC Krikos 3:0

19e minuut.
Aiftincăi verovert de bal door een tackle van achteren. Aiftincăi probeert naar een medespeler te passen. Feith is nu in balbezit. Feith haalt uit met een fantastische trap. Zgrzęda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - FC Krikos 4:0

23e minuut.
Kervyn de Lettenhove is nu in balbezit. Garić rent richting de bal. Kervyn de Lettenhove is nu in balbezit. Kervyn de Lettenhove geeft een lange en hoge pass. Orimi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Feith rent richting de bal. Feith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - FC Krikos 5:0

24e minuut.
Kwaśny is nu in balbezit. Orimi onderschept slim de pass. Orimi geeft een hoge lob. Feith rent richting de bal. Feith draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aiftincăi neemt de hoekschop. Garić rent richting de bal. Feith rent richting de bal. Feith draait met de bal, schiet en ... Zgrzęda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Kervyn de Lettenhove is nu in balbezit. Kervyn de Lettenhove passt de bal in één keer door. Garić rent richting de bal. Garić haalt uit met een fantastische trap. Zgrzęda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - FC Krikos 6:0

32e minuut.
Špoljarić probeert naar een medespeler te passen. Bikácsy rent richting de bal. Garić verovert de bal door een tackle van achteren. Feith is nu in balbezit. Feith schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Orimi rent richting de bal. Orimi passt de bal in één keer door. Feith heeft problemen om de bal te vangen. Feith haalt uit met een fantastische trap. Jegliński probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Inworp. Piva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić geeft de bal voor. Orimi springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat. Feith bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - FC Krikos 7:0

37e minuut.
Klungelig pakt Herbski de bal. Orimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orimi geeft de bal voor. Kervyn de Lettenhove is nu in balbezit. Kervyn de Lettenhove geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Zgrzęda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Feith rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - FC Krikos 8:0

45e minuut.
Aiftincăi kopt de bal weg. Špoljarić rent richting de bal. Špoljarić geeft een hoge lob. Orimi is nu in balbezit. Orimi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - FC Krikos 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wróblewo City 25%, FC Krikos 75%.
Wróblewo City - FC Krikos 9:0

47e minuut.
Aiftincăi passt de bal in één keer door. Špoljarić rent richting de bal. Špoljarić geeft de bal voor. Feith bereikt de bal nog maar net als eerste. Feith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - FC Krikos 10:0

52e minuut.
Špoljarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Špoljarić passt de bal in één keer door. Feith is nu in balbezit. Feith draait met de bal, schiet en ... Zgrzęda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - FC Krikos 11:0

59e minuut.
Jenei rent richting de bal. Kervyn de Lettenhove rent richting de bal. Kervyn de Lettenhove passt de bal met de wreef. Garić is nu in balbezit. Garić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - FC Krikos 12:0

60e minuut.
Herbski passt de bal met de wreef. Kwaśny rent richting de bal. Orimi verovert de bal door een tackle van achteren. Orimi draait met de bal, schiet en ... Zgrzęda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

63e minuut.
Szmateła is nu in balbezit. Szmateła met een sublieme pass. Kervyn de Lettenhove rent richting de bal. Garić rent richting de bal. Garić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - FC Krikos 13:0

66e minuut.
Aiftincăi draait met de bal, schiet en ... De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garić rent richting de bal. Garić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zgrzęda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Feith is nu in balbezit. Feith draait met de bal, schiet en ... Zgrzęda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - FC Krikos 14:0

69e minuut.
Špoljarić rent richting de bal. Špoljarić passt de bal zonder na te denken. Orimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orimi schiet op doel. Zgrzęda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Aiftincăi heeft problemen om de bal te vangen. Aiftincăi geeft een lange en hoge pass. Feith bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Feith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feith schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - FC Krikos 15:0

76e minuut.
Piva bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić onderschept slim de pass. Feith bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - FC Krikos 16:0

78e minuut.
Orimi rent richting de bal. Kwaśny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orimi raakt geblesseerd tijdens het duel. Aiftincăi met een snel genomen vrije trap. Feith rent richting de bal. Feith draait met de bal, schiet en ... Zgrzęda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - FC Krikos 17:0

87e minuut.
Orimi passt de bal in één keer door. Kervyn de Lettenhove is nu in balbezit. Kervyn de Lettenhove passt de bal in één keer door. Daar is Garić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Feith de bal. Feith haalt uit met een fantastische trap. Zgrzęda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Aiftincăi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Špoljarić geeft de bal voor. Feith rent richting de bal. Feith haalt uit met een fantastische trap. Zgrzęda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - FC Krikos 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wróblewo City 24%, FC Krikos 76%.
Wróblewo City - FC Krikos 18:0