Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oks Janowo Legion
OKS Tactiek >433
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 28
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 61.9
goed Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Hampel rent richting de bal. Davidović is nu in balbezit. Hampel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hampel krijgt een gele kaart. Davidović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Casillas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

1e minuut.
Padaratz kopt de bal weg. Abutalıbov rent richting de bal. Abutalıbov probeert naar een medespeler te passen. Holmes Otero is nu in balbezit. Holmes Otero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Alemdar is nu in balbezit. Alemdar passt de bal in één keer door. Davidović rent richting de bal. Davidović geeft een lange en hoge pass. Grygo maakt een snoekduik en kopt de bal. Baziak bokst de bal weg.

8e minuut.
Andrikopoulos rent richting de bal. Andrikopoulos passt de bal in één keer door. Davidović rent richting de bal. Davidović geeft een lange en hoge pass. Grygo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Alemdar is nu in balbezit. Alemdar passt de bal in één keer door. Davidović is nu in balbezit. Davidović geeft een lange en hoge pass. Câţanu springt en kopt de bal. Baziak bokst de bal weg. Davidović is nu in balbezit. Davidović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Legion 0:1

13e minuut.
Alemdar is nu in balbezit. Grygo is nu in balbezit. Alemdar passt de bal zonder na te denken. Davidović geeft een hoge lob. Câţanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Davidović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Câţanu rent richting de bal. Câţanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Legion 0:2

25e minuut.
Alemdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu rent richting de bal. Câţanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Andrikopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Andrikopoulos speelt de bal door. Davidović rent richting de bal. Davidović geeft een hoge lob. Câţanu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Davidović de bal. Davidović geeft de bal voor. Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo schiet op doel. Baziak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Legion 0:3

30e minuut.
Hampel is nu in balbezit. Hampel passt de bal zonder na te denken. Davidović is nu in balbezit. Davidović geeft een lange en hoge pass. Câţanu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Alemdar speelt de bal door. Daar is Davidović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davidović met een sublieme pass. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Davidović de bal. Davidović passt de bal in één keer door. Alemdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemdar draait met de bal, schiet en ... Baziak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Legion 0:4

45e minuut.
Alemdar speelt de bal door. Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Umrlić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grygo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Câţanu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Baziak bokst de bal weg. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu draait met de bal, schiet en ... Baziak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Legion 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oks Janowo 71%, Legion 29%.
Oks Janowo - Legion 0:5

54e minuut.
Vestervig probeert naar een medespeler te passen. Alemdar probeert naar een medespeler te passen. Davidović bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidović geeft een lange en hoge pass. Câţanu krijgt zijn hoofd ertegen. Baziak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Davidović probeert naar een medespeler te passen. Alemdar heeft problemen om de bal te vangen. Alemdar probeert naar een medespeler te passen. Grygo rent richting de bal. Grygo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Davidović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davidović met een sublieme pass. Klungelig pakt Câţanu de bal. Câţanu schiet op doel. Baziak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Legion 0:6

74e minuut.
Andrikopoulos probeert naar een medespeler te passen. Davidović geeft een lange en hoge pass. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu schiet op doel. Baziak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Legion 0:7

76e minuut.
Cociş probeert naar een medespeler te passen. Abutalıbov is nu in balbezit. Met opzet legt Kupcik zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kupcik naar de kleedkamers voor een vroege douche.

76e minuut.
Doeltrap. Vestervig trapt de bal weg. Alemdar kopt de bal weg. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. Baziak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Casillas probeert naar een medespeler te passen. Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Belka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belka krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Klungelig pakt Umrlić de bal. Davidović verovert de bal door een tackle van achteren. Davidović passt de bal in één keer door. Câţanu rent richting de bal. Câţanu schiet op doel. Baziak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Vörös probeert naar een medespeler te passen. Davidović heeft problemen om de bal te vangen. Davidović passt de bal met de wreef. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oks Janowo 67%, Legion 33%.
Oks Janowo - Legion 0:7